Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Радар детектори срещу най-новия полицейски радар ARH CAM S1

14:40, 24 Април 2018 видяна 34272 пъти
3,57 / 5 (53 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Една от най-актуалната тема напоследък е появата на иновативния радар, който полицията използва за засичане на скорост и фотографиране на водачите, които превишават допустимата такава за различните райони. Най-актуалния радар, използван от полицията към момента, е унгарския радар ARH CAM-S1, който полицаите поставят на стойка с три "крачета", като от там идва и името , с което е и по-известна - "тринога" камера.


В миналото радарни и лазерни детектори, поставени на предното стъкло, изглеждаха очевидно решение за избягване на радари. Въпреки това, новият ARH CAM-S1 радар работи от по-малко разстояние и в по-тесен ъгъл, поради което сигналът не достига височината на предното стъкло, където се намира детектора. Пълна информация за ARH CAM-S1 може да прочетете в нашата специална статия.За новата "тринога" камера радар предлагаме следните варианти:


Уреди с марката KIYO

Предлагат се специализиран продукт, който е разработен специално за лазерна детекция. Това е KIYO D Ultimate активен лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора. На този етап това е единственото устройство, което гарантира защита срещу най-новата полицейска камера ARH CAM-S1. D Ultimate посредством 4-те си сензора, включени в комплекта с две рамки за регистрационни номер, ще засече лазерния лъч на новата камера и в зависимост от режима, в който е настроен, може да осигури и защита.


Той може да работи самостоятелно или свързан с KIYO U1. Той може да бъде закупен в два варианта- U1 като GPS детектор (засича камери с фиксирана скорост, контроли на секции, камери с червена светлина и други опасности. За целта устройството използва вградена GPS база данни, която може да се обновява свободно)- U1 като GPS и радар детектор (засича камери с фиксирана скорост, контроли на секции, камери с червена светлина , но и мобилни радари- например в патрулки, понеже е в комплект с допълнителна антена GPS и радарен модул за вграждане) . За целта устройството използва вградена GPS база данни, която може да се обновява свободно
 


Предлагаме пакетна цена за U1 + радарен модул и D Ultimate.

Вариант Stealth - очаквайте скоро повече информация и цена


В този случай можете да закупите радар детектор StealthRG300

Съвсем скоро ще е наличен продукт, който допълнително да се монтира в предната част на автомобила и посредством DATA кабел да предава информация към детектора, когато засече честотата на най-новия радар.
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS