Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Как да изберем добър радар детектор?

13:55, 19 Март 2018 видяна 2406 пъти
3,55 / 5 (22 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


В днешно време пазарът за автоелектроника предлага огромно разнообразие от варианти за радар детектори от всякакви марки и във всякакви варианти. Това прави изборът ни труден, а разнообразието дори ни обърква.  Разбира се, както при всичко, жената тук е определяща. По-високият клас продукти на големите брандове предлагат по-висока чувствителност, повече функции, по-малко фалшиви сигнали. Като цяло радар детекторът е инвестиция. Той може да Ви спести проблеми и излишни разходи. Основните проблеми при по-евтините радари са-по-ниска чувствителност и ограничен обхват, ограничена функционалност, фалшиви сигнали. При по-високите класове има филтри, които наистина функционират.


Освен цената и марката, друга основна разлика, която е забележите, е наличието на GPS. Когато даден уред притежава GPS, то той има база данни с актуалните позиции на камери и обичайни полицейски постове. Тази база трябва да се актуализира периодично като това се случва обикновено веднъж годишно. Различните марки предлагат различни условия как това се случва и дали се таксува или е безплатно.

Съществува и още нещо, което трябва да споменем, говорейки за радарни детектори. Поради популярността на темата това се явява и друг основен принцип, който трябва да се има предвид. Това е възможността детекторът да засича най-новия радар, който полицията използва за борба срещу нередностите на пътя и превишената скорост ARH CAM S1. За целта обаче изискванията са други. Устройството, което може да засече този радар, е лазерен детектор. Предлагат се различни варианти като устройства и функционалност и комбинации, които са подходящи. Можете да се запознаете по-подробно и да разгледате предложенията в специалната статия по въпроса.

Предлагането и вариациите се изменят според обстоятелствата. Технологията се изменя според нуждите. Всеки нов радар мотивира компаниите и те предлагат нов детектор, който да бъде използван, за да го засече. 
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS