Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Новата GPS навигация NAVITEL с доживотни актуализации на картите

11:51, 30 Март 2018 видяна 3593 пъти
3,00 / 5 (65 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигация Navitel е всеизвестна и широко използвана. Тя предлага подробни карти с доживотен лиценз. Това ви дава възможност за доживотни безплатни актуализации на картите като така винаги ще може да разчитате на актуални и точни карти. Навигацията NAVITEL предлага изключително удобен за ползване и лесен интерфейс - лесно и бързо ще се ориентирате и ще работите с лекота с навигацията. Картите са с изключително ясна графика като така потребителят не се напряга, за да се ориентира.

Успехът на NAVITEL и почитателите, които събира, мотивира компанията и днес на пазара е факт най-новият им продукт - GPS навигация NAVITEL със софтуера с доживотни безплатни актуализации. Тепърва на пазара, а вече е налице и разнообразието. NAVITEL предлага навигации в 5 инча навигация, 7 инча навигация, таблет с навигация и 3G, навигация NAVITEL за мотор. Според софтуера се делят на навигация NAVITEL  за кола и навигация NAVITEL  камион. Откъм хардуер за навигациите са използвани висококачествени елементи като показателите са най-добрите за WINDOW CE и изключително бързи и добри за ANDROID. Дизайнът е иновативен и много стилен, удобен за ползване. Друга доста силна черта на навигацията NAVITEL e дисплеят - изключително качествен а,матрица за ясен и ярък образ. С две думи - предимствата на навигациите с марката NAVITEL са неоспорими и това, което трябва да отбележим, е че те притежават най-важните функции и подробности за една наистина добра и точна навигация, която върши работа и на която може да разчитате. Всички навигации съдържат в комплекта си стойка за стъкло, зарядно за заплака и планка за стойката с писалка за по-улеснено ползване.


А сега повече за софтуера. Освен подробни карти на 45 европейски държави с доживотен ъпдейт и Русия за някои модели, NAVITEL притежава куп важни функции.Менюто и гласовите команди могат да бъдат на над 30 езика според избора ви. С навигацията имате възможност за разширено планиране на маршрут. Имате възможност за избор на дневен и нощен режим и персонализиране на интерфейса. Можете да съхранявате маршрути в Моите места , да получавате точа информация за лентата на движение, предупреждения за камери, разширена база за POI - паркинги, баки, ресторанти, хотели, забележителности и много други. Освен това навигацията идва при вас с включени функции FM трансмитер и аудио плеър.

Като заключение ще кажем, че с новите навигации NAVITEL имате възможност на ниска цена да получите наистина високо качество и да ползвате наистина стабилна навигация с лесен и професионален софтуер.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS