Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Aнтирадари - радар детектори Пловдив

16:15, 26 Април 2018 видяна 912 пъти
3,59 / 5 (46 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Една от най-актуалните теми към настоящия момент е темата за уредите за засичане, сигнализиране и защита срещу полицейските радари за измерване на скорост и контрол на трафика. Последните години големи заводи поддържат производство на радар детектори и антирадари, разработвайки все по-голяма функционалност на съществуващи и нови брандове. Познати са ни утвърдени марки като Whistler, Cobra, Kiyo, Escosrt, Snooper и много други. Въпреки забраните за използване на антирадарни системи в повечето страни и радар детектори в някои, Европа добре познава тази продуктова гама и потребителите, които ползват тези системи, са все повече. В България е разрешено ползването на радар детектор, като е забранена употребата на антирадар. Разликата между двете системи е значителна като техните разлики и повече информация може да откриете в специалната ни статия за тях.

Радар детекторите са по-разпространени от гледна точка на факта, че в повечето страни е позволено да се ползват. Те засичат и сигнализират за наличието на радар за измерване на скорост и регистриране на нарушение. В зависимост от техническите си спецификациите те могат да засекат различни уреди според това какви бандове излъчват. Полицейските камери могат да бъдат стационарни, мобилни, като мобилните могат да бъдат лазерни.  Стационарни камери се засичат от устройства с GPS база данни, където позицията на тези камери е въведена и то сигнализира за наличието му на базата на тази информация, тъй като те не излъчват честоти, които да се засекат. За мобилните трафик радари са характери честоти катопознатите са X, K, Ku, Ka, Laser, Euro X, POP с различен диапазон. Устройствата се различават по това кои от тях засичат, в какъв диапазон, какви разширения, чувствителност, наличие на GPS, марка производител, начин на инсталация. Според последното се делят на мобилни и модели за вграждане. Мобилните можете да ползвате и местите свободно в различни автомобили, докато при моделите за вграждане различните модули са монтирани по различни места на автомобила и цялата система е свързана към електрическата система на автомобила. Изборът на устройство зависи от възможността и нуждите на клиента.

Заповядайте в нашия шоурум в гр. Пловдив, за да разгледате наличните ни модели за радар детектори и  модели за защита. Тук нашите консултанти ще Ви обяснят какви са разликите и ще Ви помогнат да изберете най-подходящия за вас модел. Нашата фирма предлага широко разнообразие от марки радар детектори и от иновативни модели на наистина добри цени. Офисът се намира на бул. "Пещерско шосе" 149. Очакваме ви!


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS