Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация с видеорегистратор и камера за паркиране ANDROID MEDIA M88 4G

10:55, 01 Май 2018 видяна 2601 пъти
3,83 / 5 (42 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


 
Навигациите са доста популярни устройства и търсенето им е доста голямо. Така се раждат все по-нови и функционални варианти. Днес на пазара можем да намерим наистина голямо разнообразие на варианти за GPS навигация. Едно от най-актуалните попълнения на европейския пазар е навигация M88. Навигацията притежава уникален дизайн - нито една до сега не е предлагана в този вид. Устройството е отваря като долната и част остава на повърхността, а екранът се вдига. Така може да я позиционирате на таблото на автомобила като по този начин навигацията изглежда като част от колата - като фабрична екстра. Това е така и благодарение на всички функции, които предоставя. Навигацията е с операционна система ANDROID. От там идват голяма част от функциите, които притежава. Можете да изтегляте и споделяте съдържание, да инсталирате приложения от Google playпо ваш избор и да ги използвате. Разбира се, може да използвате и стандартните функции на мултимедийно устройство тук - слушане на музика, възпроизвеждане на видео файлове, преглед на снимки.
 
Като типична навигация с ANDROID и тук получаваме устройство с вграден WI-FI модул. С него имаме възможността да ловим и установяваме  Wi-fi връзка, като така ще може да сърфираме свободно из Интернет и да използваме приложения, съдържание. Wifi модулът обаче не е единственият източник на Интернет,който навигацията предлага. M88 има 4G функция. Можете да я използвате като добавите карта SIM с мобилни данни.
 
Моделът разполага и с още. М88 има 2 камери. Едната камера, която е на самия уред, служи за запис на пътя и го превръща във функционален видеорегистратор. Това ви дава сигурност като записвайки пътя може да използвате записаните данни впоследствие, за да получите дадена информация или дори пред органите на реда, за да докажете дадени обстоятелства. Другата камера се използва за паркиране. Монтирайки камерата за заден ход на колата си, подавайки на заден ход на екрана на навигацията ще се появи образ на положението зад автомобила като така ще можете лесно да маневрирате и паркирате автомобила си.
 
Относно навигацията моделът идва с подробни карти последна актуализация за Европа, Балканите и Скандинавските страни. Картите са специално за кола, като М88 притежава и професионална навигация за камион. При нея освен точки на интерес, предупреждения имате възможност да въведете параметри на камиона и така маршрутът, който навигацията ще изчисли, ще бъде съобразен с тях. Това е от изключително значение за шофьорите на камион или автобус, тъй като за тях не всички пътища са позволени, а и за непознатите маршрути няма как винаги да знаете къде по пътя ще има забрана или мост, през който не може да минете.
С тази ANDROID навигация получаватe три устройства в едно - навигация, видеорегистратор и комплект монитор с камера за заден ход. Това е едно наистина многофункционално устройство с отлични качество и цена и наистина стилен и модерен дизайн.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS