Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Монтаж на активен лазерен детектор D ULTIMATE с 4 сензора

15:33, 08 Юни 2018 видяна 834 пъти
3,24 / 5 (25 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Актуалността на темата за новата "тринога" камера  е огромна и вече е ясно - има решение, което действа на 100% срещу нея. D ULTIMATE  със своите четири сензора е най-добрата разработка, която може да засече и неутрализира ARH CAM S1. Ако вече сте се сдобили с този висококачествен детектор имате нужда от специалист, който да извърши монтажа и да го инсталира в автомобила ви.

Все пак монтажът на устройството изисква специалист, който да монтира всички части на системата и да я настрои така, че да бъде готова за работа. Тъй като сензорите трябва да се монтират на бронята, кабели ще минават по колата, за да  стигнат до основната единица. За улеснение на монтажа в комплекта D ULTIMATE има две рамки за номера, които да заместят оригиналните, и в които са скрити сензорите. Те не се виждат, но са монтирани зад материал, който  не пречи на лазерния лъч.

Разбира се, има и други по- разчупени начини за монтаж. Сензорите могат да се скрият и монтират в бронята, зад решетката посредством  парчета плексиглас, зад които да се скрият сензорите. Скритият монтаж ги прави напълно незабележими.


Монтаж в броня и зад рещетка - изрязва се част от материала и на негово място с еслага плексиглас като зад его е скрит сензорът:
Може да се монтира навсякъде, където позволява изрязване и подмяна на материалът.
Монтаж с рамка на номера:
  


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS