Пълна версия
  • Мултимедийни навигации двоен дин с Android 8.0
  • Промоции на навигации
  • КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Най-новата навигация за камион Garmin Dezl 785 LMT-S

15:04, 09 Август 2018 видяна 41 пъти
5,00 / 5 (1 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Акценти на продукта

 

Вградена Dash Cam

Предупреждения за сблъсък и за напускане на лента

Изчисляване на маршрут според данни на превозното средство, предупреждения

Сервизна история

Доживотни актуализации на карти и трафик


Направете своето пътуване по-лесно с усъвършенствания GPS dezlCam 785 LMT-S за камиони от Garmin. Този GPS навигатор е създаден в съответствие с най-големите изисквания за навигация и може да се похвали с набор от функции, които да ви помогнат в дългосрочен план. Wi-Fi функциятаподдържа картите ви автоматично актуализирани, аBluetooth функцията позволява обаждания "свободни ръце", текстови съобщения, информация за трафика и сигнали. Вградената камера може дарегистрира инцидент и предлагапредупреждения за сблъсък и отклонение от лентата.

 

Персонализираните маршрути за камиони ще ви информират за мостове, остри завои, стръмни склонове, главни пътища и магистрали. Профилът за камион ви позволява да въведете размера на камиона си илесно да промените габаритите му с едно натискане на бутон, включително височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали. Когато се използва с eLog-compliant ELD, dezlCam 785 автоматично проследява, показва и записва часовете на шофиране, оставащите часове и др. Регистрационният справочник за сервизната историята и директорията с услуги за камиони и ремаркета са полезни за шофьора и улесняват поддържането на камиона. Известията се показват за места за хранене, гориво, места за почивка, душове, настаняване, банкомати, Wi-Fi и паркинг.

 

7-инчовият сензорен дисплей с двойна ориентация предлага лесен за ползване интерфейс и показва информация за трафика oт актуални източници. Активното указване на лентата за движение ви помага да преминете през натоварени и сложни кръстовища. Функцията Direct Access опростява навигацията до избрани дестинации като летища и търговски центрове. Също така можете да видите предстоящи точки на интерес. Избягването на маршрут ви позволява да избегнете магистрали или пътища, които изискват заплащае на пътни такси. Индикаторът за ограничение на скоростта ви помага да шофирате в хармония със законовите норми, като показва ограничеието за повечето основни пътища.

Безжичната технология Bluetooth позволява връзка с вашия смартфон за достъп до услуги "на живо" с помощта на Smartphone Link. Този софтуер използва съществуващия ви план за мобилни данни, за да споделя информация, включително контакти, резултати от търсенето, любими местоположения и местоназначението ви за шофиране. С помощта на връзката "Смартфон" GPS устройството ви има достъп до Garmin Live Services за полезна информация за шофиране в реално време. Провеждайте обажданиякато използвате вградения високоговорител и микрофон, докато държите ръцете си на волана и шофирате безопасно.

 

Вградените карти имат актуализации за цял живот, достъпни безплатно от Garmin, които се съхраняват във вътрешната памет. Достъпът до Foursquare ви осигурява информация за милиони интересни места, така че намирането на място за вечеря никога няма да бъде трудно. Можете да добавите до 1000 свои собствени точки на интерес. Добавете карта microSD, като използвате вградения слот, за да съхраните допълнителни данни, ако е необходимо, или да качите допълнителна информация. Можете да свържете с допълнителна безжична камера за паркиране на Garmin BC 35 за допълнителна сигурност.Безопасност и удобство

Вградената камера отразява пътя и може да заснеме инциденти по време  на пътуването, както и дава предупреждения за сблъсък и отклонение от лентата на движение.
Смартфон връзка за хендсфри разговори и съобщения

Вграден Wi-Fi за автоматични актуализации

Съвместим с камера за заден ход на garmin (предага се отделно)

Специфични функции на камиона

Персонализираните маршрути се изчисляват според въведенитепараметри а камиона размер, тегло, височина

Лесно планиране на почивките с включени известия, както и местоположеие на сервизи с възможност за търсене по марка на автомобила.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS