Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Най-новата навигация за камион Garmin Dezlcam 785 LMT-S

10:00, 12 Септември 2018 видяна 1069 пъти
3,47 / 5 (17 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Акценти на продукта


Вградена Dash Cam

Предупреждения за сблъсък и за напускане на лента

Изчисляване на маршрут според данни на превозното средство, предупреждения

Сервизна история

Доживотни актуализации на карти и трафик


Направете своето пътуване по-лесно с усъвършенствания GPS dezlCam 785 LMT-S за камиони от Garmin. Този GPS навигатор е създаден в съответствие с най-големите изисквания за навигация и може да се похвали с набор от функции, които да ви помогнат в дългосрочен план. Wi-Fi функциятаподдържа картите ви автоматично актуализирани, аBluetooth функцията позволява обаждания "свободни ръце", текстови съобщения, информация за трафика и сигнали. Вградената камера може дарегистрира инцидент и предлагапредупреждения за сблъсък и отклонение от лентата.

 

Персонализираните маршрути за камиони ще ви информират за мостове, остри завои, стръмни склонове, главни пътища и магистрали. Профилът за камион ви позволява да въведете размера на камиона си илесно да промените габаритите му с едно натискане на бутон, включително височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали. Когато се използва с eLog-compliant ELD, dezlCam 785 автоматично проследява, показва и записва часовете на шофиране, оставащите часове и др. Регистрационният справочник за сервизната историята и директорията с услуги за камиони и ремаркета са полезни за шофьора и улесняват поддържането на камиона. Известията се показват за места за хранене, гориво, места за почивка, душове, настаняване, банкомати, Wi-Fi и паркинг.

 

7-инчовият сензорен дисплей с двойна ориентация предлага лесен за ползване интерфейс и показва информация за трафика oт актуални източници. Активното указване на лентата за движение ви помага да преминете през натоварени и сложни кръстовища. Функцията Direct Access опростява навигацията до избрани дестинации като летища и търговски центрове. Също така можете да видите предстоящи точки на интерес. Избягването на маршрут ви позволява да избегнете магистрали или пътища, които изискват заплащае на пътни такси. Индикаторът за ограничение на скоростта ви помага да шофирате в хармония със законовите норми, като показва ограничеието за повечето основни пътища.

Безжичната технология Bluetooth позволява връзка с вашия смартфон за достъп до услуги "на живо" с помощта на Smartphone Link. Този софтуер използва съществуващия ви план за мобилни данни, за да споделя информация, включително контакти, резултати от търсенето, любими местоположения и местоназначението ви за шофиране. С помощта на връзката "Смартфон" GPS устройството ви има достъп до Garmin Live Services за полезна информация за шофиране в реално време. Провеждайте обажданиякато използвате вградения високоговорител и микрофон, докато държите ръцете си на волана и шофирате безопасно.

 

Вградените карти имат актуализации за цял живот, достъпни безплатно от Garmin, които се съхраняват във вътрешната памет. Достъпът до Foursquare ви осигурява информация за милиони интересни места, така че намирането на място за вечеря никога няма да бъде трудно. Можете да добавите до 1000 свои собствени точки на интерес. Добавете карта microSD, като използвате вградения слот, за да съхраните допълнителни данни, ако е необходимо, или да качите допълнителна информация. Можете да свържете с допълнителна безжична камера за паркиране на Garmin BC 35 за допълнителна сигурност.

Вижте всичко ясно на голям 7-инчов дисплей


Впечатляващият 7-инчов дисплей ви дава лесен достъп до подробна карта на Европа. Освен това специфичните за камиона точки на интерес ще са ви от ползва, когато търсите хотели, ресторанти или просто Wi-Fi - можете дори да добавите любимите си дестинации. А само с едно докосване на екрана Up Ahead функцията на Garmin извлича детайли за услугите пред вас на пътя като например паркинги, банкомати, бензиностанции и други. Също така получавате до 4 безплатни актуализации на карти годишно, за да сте в час с промените по пътя. 
 
Доверете се на вградената камера Dash Cam да ви покаже пътя

 
Благодарение на интегрираната видеокамера ще имате непрекъснат видеозапис на всичко, което се случва по пътя пред вас. Garmin включват G-сензор, който автоматично записва важни кадри в случай на сблъсък, а опционалният GPS таг маркира видеото с вашето местоположение, скорост, дата и час. Освен това можете лесно да премахнете dezlCam 785 LMT-S от магнитната поставка, така че да правите снимки с висока резолюция на всякаква повреди. Също така е налична и microSD карта.
 
 
Помощ за водача

 
Дори и винаги да сте нащрек зад волана, dezlCam също следи пътя пред вас, за да ви предупреди за предстоящ сблъсък, ако приближите прекалено някоя кола, както и за отклонение от лентата. Благодарение на вградения GPS, dezlCam дори ви съобщава за камери за скорост по пътя пред вас.
 
Известия за предстоящи проблемни участъци по пътя

Притеснявате ли се за възможни опасни пътни условия? dezlCam 785 LMT-S осигурява информация за пътя пред вас като остри завои, силни ветрове и опасни материали. А ако сте в зона с по-нисък скоростен лимит за камиони, Garmin устройството ще изведе известие на екрана. В допълнение, навигаторът ви предоставя информация за наближаващи граници на държави или щати. 
 
Говорете на Garmin

Можете да активирате навигацията чрез гласа си - просто кажете една от разпознаваемите команди и тя ще се започне. Благодарение на тази функционалност не се налага да използвате ръцете си за едно по-безопасно пътуване.
 
Персонализирани упътвания за вашето превозно средство

Информацията за пътните ограничения позволява на навигационната система да открие идеалния маршрут за вашия камион. Можете да създадете персонализиран потребителски профил с информация за височината, теглото, дължината и ширината и навигацията ще предложи най-добрия и сигурен маршрут до вашата дестинация. Също така можете да планирате пътувания с множество спирки и да запазите маршрути за бъдеща справка с лекота.
 
Връзка с вашия смартфон

Вградената Bluetooth свързаност позволява хендсфри разговори чрез съвместим телефон. Повечето точки на интерес в базата данни на Garmin включват телефонни номера, така че само с едно докосване на екрана да правите резервации в хотели или да проверите за свободни паркинг места. А когато свържете dezlCam със смартфона си, можете да използвате приложението на Garmin Smartphone Link, което позволява на две устройства да споделят помежду си информация като наскоро записани дестинации или настоящото ви местоположение. Можете да се абонирате и за динамични услуги от Garmin за допълнителна информация като прогноза на времето и цени на горивата.
 
Избегнете трафика

 
Благодарение на Smartphone Link приложението получавате актуализации за трафика - например изчерпателна информация за задръстванията по маршрута и потенциалните забавяния. Приложението дори ще ви предложи алтернативни маршрути, за да достигнете по-бързо до дестинацията си. 
 
Чувайте по-добре

 
Мощният вграден високоговорител надделява шума на двигателя, така че можете ясно да чуете предстоящите маневри. Навигационната система предлага функциите на Garmin Real Directions и Real Voice - комбинация, която ви позволява да се отпуснете по време на пътуването. Real Directions гласът ви упътва приятелски, използвайки лесно забележими сгради и светофари вместо улици с малки знаци, които може и да не забележите навреме. А благодарение на Real Voice технологията ще чувате упътванията напълно разбираемо. 
 
Вижте всичко само с един поглед

Garmin предлагат и няколко други полезни визуални инструменти, за да може винаги да сте на правилния път: 
 
  • Active Lane Guidance опцията ви показва цветни стрелки за правилната лента при предстоящ завой.
  • Bird's Eye junction view опцията ви показва детайлен поглед на сложни кръстовища от птичи поглед, за да ви даде по-добра перспектива
  • photoReal junction view показва реалистични изображения на кръстовища, включително знаци и околните терени, заедно с цветни стрелки за правилната лента.
 
Вграден Wi-Fi за безпроблемни актуализации

 
Никой не би искал да се налага да свързва навигационната си система към компютър, когато трябва да получи актуализация за картата или друга промяна на софтуера. Garmin dezlCam 785 LMT-S разполага с вграден Wi-Fi, за да извършвате актуализации направо от камиона стига да има налична Wi-Fi връзка. Друг вариант е да вземете своето dezlCam устройство с вас в някой магазин с Wi-Fi връзка и да получите ъпдейт, докато вършите останалите си задачи.
 
Точки на интерес чрез Foursquare and TripAdvisor

 
Това Garmin устройство идва с точки на интерес от TripAdvisor и Foursquare, предлагайки достоверна информация за множество спирки по пътищата. Можете да намерите най-подходящите и популярни хотели и ресторанти за секунди, много от които имат оценки от TripAdvisor. А ако сте свързали вашия dezlCam със Smartphone Link приложението на Garmin, ще видите и полезна информация от Foursquare като оценки, часове и ценови диапазон, показани на екрана.Безопасност и удобство

Вградената камера отразява пътя и може да заснеме инциденти по време  на пътуването, както и дава предупреждения за сблъсък и отклонение от лентата на движение.
Смартфон връзка за хендсфри разговори и съобщения

Вграден Wi-Fi за автоматични актуализации

Съвместим с камера за заден ход на garmin (предага се отделно)

Специфични функции на камиона

Персонализираните маршрути се изчисляват според въведенитепараметри а камиона размер, тегло, височина

Лесно планиране на почивките с включени известия, както и местоположеие на сервизи с възможност за търсене по марка на автомобила.

 

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS