Пълна версия
 • МУЛТИМЕДИИ
 • Поръчай на кредит
 • Доставка до цяла европа
 • Навигации за камион TOMTOM
 • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ревю на Garmin DriveSmart 61 LMT-D Europe

13:22, 12 Септември 2018 видяна 642 пъти
3,26 / 5 (31 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Днес ще ви представим една нова сателитна навигация от Garmin, предлагаща функции, които определено ще са ви от голяма полза - става въпрос за Garmin DriveSmart 61 LMT-D Europe. Екранът е отзивчив, а информацията, която предлага - ясна и кратка. Garmin DriveSmart 61 е устройство, което веднага привлича вниманието и доказва превъзходството си над конкуренцията.

 

Плюсове:

 

 • Доживотна актуализация на европейските карти
 • Вграден трафик на живо
 • Ясен 7-инчов екран с висока резолюция

 

Минуси:
 
 • Предупрежденията за трафика не са толкова изчерпателни, колкото тези при TomTom устройствата
 • Немагнитен монтаж на екрана

 

Основни характеристики:

 • Доживотна актуализация на европейските карти
 • Система за гласово управление
 • 7-инчов 1024 x 600 капацитивен широкоекранен дисплей
 • Доживотни предупреждения за дигитален трафик чрез вградена DAB радиовръзка
 • Актуализация на картата чрез Wi-Fi

 

Какво представлява Garmin DriveSmart 61 LMT-D Europe?

 

DriveSmart 61 LMT-D Europe заменя DriveSmart 60LMT-D, който Garmin пуснаха преди около година. Новото устройство е с увеличен размер на екрана, от 6 до 7 инча (6,95 инча, за да бъдем точни), осигурявайки още по-голяма сателитна връзка за исканата цена.
 
Въпреки това, подобно на най-новите модели от TomTom, една от ключовите нови функционалности е наличието на Wi-Fi, така че можете да изтегляте карти и други актуализации, без да ви е необходим компютър.
 
 

Garmin DriveSmart 61 LMT-D Europe – Монтиране и карти

 

DriveSmart 61 LMT-D Europe използва стандартната система за монтиране на предни стъкла на Garmin. Това не става чрез магнит, но можете относително лесно да свържете и премахнете устройството. Захранването е отделно.
 
Освен това, захранващият адаптер за автомобил е на захванат кабел, така че не можете да използвате USB връзка или да свържете нещо друго към буксата за запалка по едно и също време. Захванатият кабел обаче е необходимост, тъй като DAB радиоприемникът за трафик услуга - ще се спрем на него малко по-късно, е разположен в щепсела.
 
Както подсказва името, този модел идва с европейски карти и предлагат доживотна актуализация. Освен това разполагате с доживотен абонамент за услугата Digital Traffic на Garmin, осигурена чрез DAB радио вместо мобилната връзка за данни, използвана от еквивалента на TomTom. DriveSmart 61 включва и детайлна карта на цяла Европа.
 
 

Garmin DriveSmart 61 LMT-D Europe - Меню и навигация

 

Garmin не са направили никакви промени по отношение на структурата на менюто при новия модел. Разполагате със същия основен екран с "Накъде?"(Where To?) и "Преглед на картата" (View Map) като основни опции и по-малки икони, разположени по-долу, за достъп до приложения и настройки. Там, където TomTom е предприел подход "по-малко е повече" през последните няколко поколения, Garmin продължава да предлага широк спектър от допълнителни функции чрез приложенията си.

 

 

Например, има TripAdvisor ревюта и Foursquare точки на интерес, въпреки че някои функционалности изискват Smartphone Link (описан по-долу). Те са също така налични при търсене на дестинация чрез "Накъде?". В противен случай търсенето на местоположение е обединено, така че една дума ще изведе адреси и точки на интерес. Това се е превърнало в стандарт за повечето мейнстрийм навигационни спътници.

 
Освен това можете и да настроите начално местоположение, списък с предпочитани и да прегледате историята на последните си местоположения. Също така е налице и традиционният метод за откриване на местоположение или можете да търсите категории с точки на интерес. В допълнение, функцията Trip Planner ви позволява да създавате пътувания с множество точки. По подразбиране категорията "Паркинг точки на интерес" е част от менюто, но можете да добавите и любимите си категории. Ако се притеснявате да получите достъп до сателитна навигация, използвайки ръцете си по време на шофиране, моделът предлага отличната вградена система за гласово управление на Garmin.
 

 

Навигационното преживяване не се е променило от последните няколко модела, въпреки че големият 7-инчов екран с водещи в класа 1024 x 600 пиксела прави всичко много ясно. Актуализациите относно трафика и други съобщения се появяват в панел, който използва около една четвърт от десния ъгъл на екрана. В допълнение, можете да видите текущата си скорост долу вляво с очаквано време на пристигане долу вдясно. Следващият завой пък е показан подробно в лента в горната част на екрана.

 
Името DriveSmart на този модел показва, че тук са включени и предупрежденията за водача, добавени с последното поколение Garmin навигация. Те ви предупреждават за наближаващи остри завои, близки училища или при неправилно движение по еднопосочна улица. Също така има и предупреждения за умора на водача при продължително шофиране, предлагайки места за почивка, отбелязани по маршрута.
 
 

Garmin DriveSmart 61 LMT-D Europe - Смарт функции

 

Основната нова функция тук е Wi-Fi. Щом се свържете с локална WLAN мрежа, можете да проверите за ъпдейти и да ги изтеглите директно в устройството - не се нуждаете от компютър. Garmin предлагат само едночасов живот на батерията за тази сателитна навигация, така че ще се нуждаете от външно захранване за актуализации - препоръчва се и дори за по-кратки изтегляния за всеки случай. За щастие в кутията има и втори USB кабел, който можете да използвате със зарядно устройство за телефони (не е включено в комплекта), за да може устройството да има батерия по време на процеса на актуализиране.

 

 

В допълнение, функцията DIGITAL Traffic чрез DAB е налице в Garmin сателитните навигации от известно време и е доста добра. Системата е подобрение на RDS-TMC, както по отношение на честотата на актуализациите, така и на детайлите за пътното покритие. Въпреки това, ако ги поставим един срещу друг с конкуренцията на TomTom в миналото, последните се оказват по-добри. Все пак обаче системата Garmin е изключително способна и ще ви предпази от най-лошите задръствания, ако е възможно.

 

 

Докато актуализациите за трафик се подават чрез DAB радиовръзка, има и други услуги на живо, които изискват смартфон връзка и Smartphone Link приложението. Например можете да видите какво е времето в текущото си местоположение или градовете, избрани от вас. Освен това допълнително съдържание за Foursquare и TripAdvisor точки на интерес може да бъде изтеглено и през този маршрут, като можете също така да получите достъп до изгледа от трафик камери с допълнителен абонамент.

 
Имате възможност да преминете през сложен процес на свързване на сателитната ви навигация към телефона ви и Smartphone Link, след което да сдвоите Garmin часовник, който поддържа Connect IQ приложения, към смартфона, след като е инсталиран Watch Link. След това можете да получавате актуализации за навигация на часовника си чрез вашия смартфон. Въпреки че настройката работи, тя е една идея по-сложна.
 
 

Заслужава ли си Garmin DriveSmart 61 LMT-D Europe?

 

Garmin DriveSmart 61 LMT-D Europe е способна премиум сателитна навигация с множество функции. Тя е малко по-евтина от най-близкия си конкурент от TomTom - GO 6200, и разполага с по-голям екран, въпреки че не предлага картите на света на последния. TomTom запазват короната в областта на трафик услугите, но благодарение на DriveSmart 61 LMT-D Europe Garmin излизат начело що се отнася до цялостни характеристики.

 

Заключение

 

Garmin DriveSmart 61 Europe LMT-D обединява множество функции в 6-инчова сателитна навигация, която не е изключително скъпа за своя размер.

 

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS