Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация за мотор Garmin zumo 396 LMT-S срещу Garmin zumo 395 LM

17:18, 17 Септември 2018 видяна 342 пъти
3,47 / 5 (15 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


В днешната статия ще изправим една срещу друга две премиум навигационни системи за мотори - става въпрос за Garmin zumo 396 LMT-S и Garmin zumo 395 LM. Продължете да четете, за да разберете какви са основните разлики между тях и дали ъпгрейдът към новия модел си заслуважа.

Какво се е променило и какво е останало същото?

Можете да видите основните разлики в таблицата по-долу, а след това ще се спрем по-подробно на тях.

Има няколко интересни нови допълнения към този списък. Например добавянето на смартфон известия (чрез Smartphone link) и Wi-Fi не е нищо изненадващо, тъй като се е превърнало в стандарт за почти всеки GPS на Garmin напоследък. Въпреки това трябва да отбележим и поддръжката на смартфон, която ви позволява да получавате актуализации за времето и трафика на живо. Актуализациите за трафика на живо са леко противоречиви, но актуализациите за времето на живо определено си струват. 

Интересните допълнения са персонализираните карти и GPX Ride Sharing функцията. GPX ride sharing ви позволява бързо да изпратите местоположението си до други zumo потребители, за да следвате един и същ маршрут. Освен това можете да изтеглите всякакви GPX маршрути, които бихте искали в телефона си, и да ги прехвърлите към zumo устройството си за нов проследим маршрут. Също така имате възможност да споделите своите GPX файлове чрез Bluetooth с други Zumo потребители (Приложения -> споделете Маршрут -> Bluetooth -> Изберете Zumo устройство).

 
Друга промяна е разположението на MicroSD картата. Вместо отдолу, сега тя е разположена директно на гърба. При новия модел трябва да повдигнете гуменото капаче и след това металния елемент, за да поставите microSD картата вътре и да я фиксирате на мястото й. Освен това zumo 396 LMT-S използва същaта захранвана поставка като 395 и 390 моделите.
 
 
 
 
                          Garmin zumo 395 LMT-S                                                            Garmin zumo 396LMT-S

Друга нова функция е Smartphone Link, която при включване позволява на приятелите/ семейството ви да виждат в реално време къде се намирате по пътя. И накрая, другото ново попълнение е системата за автоматично откриване на инциденти. Тази система използва акселерометър, за да определи дали сте претърпели инцидент, и изпраща съобщение до предварително избран контакт. Garmin не са обяснили подробно как работи тази система за новото zumo устройство, но предполагаме, че принципът на работа е сходен с повечето Garmin устройства с акселерометър.
 
Другата основна промяна е липсата на съвместимост със системи за контрол на налягането в гумите. Подозираме, че това се дължи на факта, че Garmin не използват ANT+ технологията  при zumo устройствата си, на която разчитат сегашните монитори за контрол на налягането в гумите.
 
 
Garmin zumo 396 LMT-S навигацията е запазила повечето мейнстрийм функции за мотори като adventure routing, която ви позволява да персонализирате маршрута си, например за да избегнете завои, хълмове и магистрали. Освен това запазва по-важните функции като история на услугите, проследяване и динамично проследяване на горивото.
 
 
     
 

Заслужава ли си? 

Новата Garmin zumo 396 LMT-S  навигация предлага някои нови интересни функции (GPX споделяне, персонализирани карти, актуално време), като в същото време запазва мейнстрийм функциите като adventure routing. По-високата цена е неизбежна като при всеки нов модел, но наистина поставя под въпрос колко важни са новите функции за вас, тъй като старият модел е на по-ниска цена. Разбира се, няма как да не отбележим, че zumo 396 LMT-S навигацията е страхотно ново допълнение към пазара за GPS навигация за мотор

 

 


 

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS