Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Камера за кола - видеорегистратор - Коя е най-подходяща за нас?

13:08, 02 Октомври 2018 видяна 432 пъти
3,38 / 5 (13 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Изборът на правилната камера за нашия автомобил е отговорна задача. На първо място, трябва да знаем какво точно ни трябва и какъв бюджет може да отделим. Какво е по-важно, мегапиксели или висока дефиниция? Размерът на лещата или ъгълът на лещата? Качество на запис или качество на възпроизвеждане? Списъкът може да подължи и още.
 
Най -често коментирано изискване е ниската цена. Както се случва с всички покупки, получавате това, за което плащате. Технологията за автомобилни камери непрекъснато се движи към по-сложно устройство, така че колкото по-скъпа е камерата, толкова повече функции ще са инсталирани. Не всички от тези функции ще бъдат полезни за някои, докато за други, някои функции ще бъдат задължителни и камерата няма да бъде от полза без тях. За щастие широката гама от автомобилни камери, които се предлагат на пазара, включва модели с основна функционалност до сложни модели с оперативни характеристики, които се грижат за тези от нас с по-технически изисквания. Цената на моделите варира.
 
Ако просто искате да записвате пътуването си на работа всеки ден,  от улавяне на общия трафик до всички лоши шофьори по пътя, тогава няма да се нуждаете от камера, която съдържа GPS. Изберете основен модел камера с карта с памет, която отговаря на вашето време за пътуване, като се има предвид, че повечето пътувания ще бъдат покрити от най-малките карти с памет, които изтриват старите видеоклипове, за да направят място за най-новите. Когато избирате въз основа на качеството на картината, камерите за HD версии са по-подходящи за по-големи детайли и могат лесно да бъдат пренесени за гледане на вашия HD телевизор (повечето HD камери имат HDMI OUT порт и кабел)
 
Автомобилните камери с вграден GPS обикновено са около тройната цена на стандартна камера за запис на автомобили. Всички те изискват допълнителен софтуер, който трябва да бъде зареден на вашия домашен компютър. Софтуерът се използва за комбиниране на действителното видеозапис с данните от Google Карти и G-сензорите на GPS за едновременно гледане на екрана. Този модел камера е полезен в полицейските, транспортни, транспортни, таксиметрови, моторни състезания, шофьорски уроци, където е необходим повече подробности за местоположението и състоянието на автомобила, както и видеоклипа отпред.
 
Потърсете други функции, ако се интересувате по темата. Повечето камери го включват, но не забравяйте да проучите за запис на Loop и дали вашият избор на автомобилна камера действително го има. Записът е с метод за съхранение на карти с памет, който позволява да не бъде прекъснат, след като паметта на камерите е пълна. Филмите се съхраняват на парчета от блокове определени минути. След като SD картата се запълни, най-старата част се изтрива и слотът за памет се използва за текущия изглед на пътя, докато продължавате да шофирате. Това означава, че можете да бъдете в безопасност, като знаете, че какъвто и да е евентуален инцидент, ще бъде заснет на камерата, независимо колко време сте пътували. Това е идеално за дълги пътувания по магистрали и означава, че собственикът не трябва да се безпокои за недостига на памет. Всички модели могат да се използват от запалката на колата на вашия автомобил - 12 / 24v. Вграденият LCD екран е удобен, тъй като позволява на собственика да позиционира камерата и след това да се приведе в съответствие с пътя през предното стъкло.
 
В обобщение, каквато и да е камерата, която избирате, можете да бъдете уверени, че полицията и застрахователните компании ще се радват да чуят, че имате такава. Застрахователните компании предлагат отстъпки за шофьори, които постоянно използват камерата си, а полицията ще бъде много доволна да приеме вашата SD карта като абсолютно доказателство, ако това им помага да докажат опасно шофиране и да доведат до осъждане.
 
Моделите камера за кола, които предлагаме можете да разгледате от тук
 
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS