Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Как да изберем GPS навигация?

12:14, 19 Октомври 2018 видяна 605 пъти
4,00 / 5 (6 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Ако сте стигнали до извода, че вече сте уморени да търсите всяко място, където трябва да отидете, да спирате хора по пътя и да задавате въпроси, тогава е време да се сдобиете с GPS навигация , която ще ви помогне да намерите абсолютно всяка сграда или място. Но различните навигационни системи често не се различават една от друга на пръв поглед - само по цена. Или може би трябва да изберете алтернативна опция - телефон или таблет ?
 
Как мога да избера GPS навигация?
 
 
Екранът трябва да бъде един от най-важните аспекти.
 
Въпреки че почти цялата съвременна навигация може да ви помогне да стигнете до правилната дестинация в гласов режим, екранът все още трябва да бъде един от най-важните аспекти при избора. На първо място, трябва да обърнете внимание на размера на екрана. Ако имате добро зрение, екранът е идеален за вас и 4.3 инча, но ако имате малко по-лошо виждане, препоръчваме да поръчате устройство с екран от поне 7 инча.
Обърнете внимание на резолюцията на екрана - колкото по-висока е стойността му, толкова по-добре и колкото по-подробно ще бъде изображението на екрана. Ако имате възможност да инвестирате повече, тогава можете да търсите GPS навигация с екран с IPS матрица.
 
Гласови указания
 
Почти всички навигации дават гласови указания, но не всички от тях са достатъчно умни, за да прочетат името на всяка улица в Латвия или в чужбина. В този случай често се посочва само посоката, но липсата на особености. Следователно, ако се нуждаете от нея и искате да укажете точното местоположение с точни адреси, попитайте дали GPS навигацията, която купувате, има функция да чете всички адреси.
 
GPS приемник
 
Най-нискокачествените приемници са вградени в най-евтините навигационни системи за GPS, които не винаги могат да осигурят висококачествено функциониране. Ето защо, ако често пътувате през гори или други райони, където е по-трудно да се свържете, препоръчваме да закупите малко по-скъпа навигация. Между другото, онлайн ревютата могат да ви помогнат да научите повече за качеството на приемника.
 
Софтуерът е от изключително значение.
 
Цялата GPS навигация използва различен софтуер, но софтуерът е също толкова важен, колкото и екрана - без добър софтуер, GPS навигацията губи своята стойност. Уверете се, че навигацията, която купувате, включва всички необходими карти, разберете колко често са актуализирани. Съществуват и не-иновативни навигационни системи на пазара - не се препоръчва да се разчита на такава навигация, освен това не е безопасно.
Междувременно някои навигационни системи, които като правило струват малко повече, предлагат актуализации на картата за неограничен период от време. Това означава, че GPS навигацията ще бъде еднократна инвестиция, тъй като тези устройства рядко се развалят. Инвестицията наистина си заслужава!
 
Ако искате да получите нещо повече, някои производители са интегрирали доста интересни и изключителни функции в навигационния си софтуер, който може да бъде много полезен при пътуване.
 
• Проследяване на задръстванията - някои навигационни системи Ви позволяват да виждате всички задръствания, които ви позволяват да не паднете в тях и по този начин да запазите и планирате времето си.
• Помощ при избора на лента - модерните навигационни системи често показват коя платформа трябва да се използва в зависимост от това къде отивате.
• Гласов контрол - някои навигационни системи могат да бъдат напълно контролирани чрез глас. 
• 3D карти - самата карта е страхотна, но има места в света, където е лесно да се загубите поради подобна архитектура на сгради. В този случай 3D-картата може да ви помогне, което ви помага да се движите много по-бързо.
• Bluetooth Hansdfree - за производителите на навигация е много важно да не разсейвате вниманието си от пътя. Ето защо някои навигационни системи имат интегрирана Bluetooth функция, която ви позволява да говорите по телефона, без да нарушавате законите и рисковете за сигурността.
 
Алтернативи, които не са идеални
 
Днес почти всички от нас имат смартфон или таблетен компютър - тези умни устройства обикновено са оборудвани с GPS навигация, която е безплатна, непрекъснато актуализирана и в която има дори функции, които могат да бъдат намерени само в по-скъпите навигационни системи. Изглежда, че това е идеален вариант, нали? В никакъв случай. Независимо от факта, че теоретично спестявате пари, за постоянно използване на GPS навигация, телефон или таблетен компютър не е добър избор, тъй като GPS приемникът на тези устройства често не е достатъчно мощен, което може да причини проблеми.
В допълнение, GPS навигацията много бързо изразходва батерията на телефони и таблети, така че трябва да осигурите зарядно. Ако карате през лятото, устройството ви може да прегрее, което ще доведе до повреда на батерията на вашия телефон или таблет.
Накрая понякога навигацията ви може да спре потока от известия и обаждания, така че този избор не е идеален. Ако се нуждаете само от GPS навигация в редки случаи - страхотно, трябва да имате достатъчно инсталирана навигация на вашия телефон или таблет . Ако обаче искате да използвате навигацията през цялото време или дори всеки ден, GPS навигационната система може да е вашият единствен избор.
GPS навигацията определено не е луксозен артикул.
Цената на GPS навигацията не е много висока. Можете да поръчате навигация от производители като Leos, Garmin , TomTom , Prestigio , Mediatek, North Cross и т.н. в онлайн магазина IskamGPS и цените им започнат от само 75 лв. Това устройство обаче може да спести много време и нерви, защото всички знаем какво е да се изгубим по пътя. Освен това постоянно поддържаme промоции, продажби, отстъпки, така че можем да ви гарантираме, че GPS навигацията ще ви възвърне инвестицията много скоро, защото времето е пари.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS