Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

TomTom Rider 550 - най-добрият GPS за Вашето пътуване с мотоциклет

15:05, 15 Ноември 2018 видяна 276 пъти
3,40 / 5 (10 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


На Вашето внимание можем да предложим най-новия продукт на пазара за GPS навигации за мотоциклети на марката TOMTOM, а именно моделът Rider 550.

 

 

Преди да Ви разкажем подробно за функциите на GPS-а и всичко, което можете да направите с него, нека да поговорим малко за външния му вид.
Това е много компактно устройство с размери 136,8 х 88,4 х 30,5 см и тежи 280 грама, което се характеризира с 4.3-инчов сензорен екран, стандартен размер и с различни цветови опции за добра видимост по всяко време на деня. Разделителната му способност е 480 x 272 пиксела и може лесно да се управлява с ръкавици - нещо необходимо, когато говорим за такова устройство.

 

 

 

От друга страна, GPS-ът има водоустойчивост със сертификат IPX7, който позволява да го използвате без водоустойчив калъф. Разполага още с голяма вътрешна памет от 16 GB, което е достатъчно за съхранение на карти и файлове. Ако тази памет не е достатъчна за Вас, можете да я разширите с microSD карта. И за да приключим с външния вид, да споменем и за закрепването му към мотоциклета, което ни позволява да го използваме както вертикално, така и хоризонтално. Аксесоари, които се включват в комплекта: USB кабел, захранващ кабел, комплект против кражба.

 

 

 

Сега да се насочим към функционалностите на новия TomTom Rider 550.
Това несъмнено е един от най-удобните и функционални GPS-и на марката. Една от основните характеристики на този GPS е, че той се актуализира чрез Wi-Fi. Това означава, че, за да изтеглите картите и най-новите актуализации , просто трябва да се свържете с Wi-Fi мрежа и да инсталирате това, което искате, без да се нуждаете от кабел или компютър. В допълнение, неговият четириядрен процесор бързо зарежда всички карти, намалявайки времето за изчисление/преизчисление.

 

 

Що се отнася до издръжливостта на батерията, според официалните данни периода е до 6 часа, въпреки че, както винаги, зависи от употребата. Една от най-забележителните характеристики на този TomTom е, че е съвместима със Siri и Google Assistant, умните асистенти на Apple и Android. По този начин можете да осъществите достъп до музика или да приемате повиквания през слушалките. Друга функция за тези, които обичат да се губят по неизвестни пътища, Rider 550 Ви позволява да търсите нови маршрути, като изберете нивото на криви и планини (ниско, средно, високо) и оставите навигацията да свърши останалото, търсейки най-вълнуващите пътища.

 

 

Можете също така да намерите пътищата с най-различни и вълнуващи маршрути в света чрез TomTom Road Trips и да ги планирате от уеб сайта MyDrive (или от съвместимо приложение за Android и iOS), за да създадете персонализирани пътувания, незабавно да ги синхронизирате с устройството и да ги споделите чрез MyDrive или Bluetooth. Друга важна новост е, че има предварително инсталирани карти на почти цяла Европа и можете да изтегляте допълнителни карти от цял свят без допълнително доплащане. Не пренебрегваме и безопасността, защото Rider 550 Ви предупреждава за черни зони, задръствания и радари за по-спокойно шофиране.

 

 

Други (не по-малко важни) функции са, тези, че можете да видите статистическите данни за всяко пътуване и точките на интерес за мотоциклетистите, както и запис на Вашето пътуване, съхраняване и редактирате на любимите Ви маршрути.

TomTom Rider 550 е чудесна възможност да разгледате и планирате Вашите пътувания с мотоциклет. Относно най-тромавите процеси на GPS-а, като създаване на маршрути, преизчисляване, споделяне и актуализиране на карти - TomTom постигна успех в това отношение.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS