Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация GARMIN 660LMT-D – преглед на продукт, функции и приложение

14:40, 26 Ноември 2018 видяна 295 пъти
3,80 / 5 (25 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигация за кемпер Garmin 660LMT-D е най-новият продукт на Garmin с 6 - инчов екран, предназначен специално за каравани и кемпери. Устройството предлага база данни със специфични точки на интерес и обекти за пътувания за кемпери, както и възможност за планиране на маршрути въз основа на размерите и теглото на превозното средство.

 


Garmin 660LMT-D е "по-малкият брат" на Garmin 770 LMT-D. Това е специализирана GPS навигация, създадена специално за шофьори на кемпери и каравани, включваща незаменими функции, които ще бъдат в полза и улеснение на потребителите. С този модел ще разполагате със списъци за къмпинги и лагери, като навигацията включва и специална търсачка за къмпинг, която позволява на потребителя да намери и избере локации, които предлагат желаното оборудване и услуги.

Тази навигация предлага т. нар. персонализирано маршрутизиране. Както при всички добри навигации за кемпер, маршрутите, които Garmin 660 LMT D ще изчисли, ще бъдат планирани според размера и теглото на автомобила или караваната, които предварително ще въведете.

 


 

Разбира се, шофьорите винаги трябва да обръщат внимание пътните знаци, дори когато използват ефективни системи за навигация за кемпер като тази. Camper 660LMT-D съдържа подробни карти на Европа, които включват информация за ограничения на пътя за моторни превозни средства от типа кемпер (тесни пътища, ограничения на височината, ограничения на теглото и т.н.). Когато се включи за първи път, интуитивният конфигуратор позволява на потребителя да въведе спецификациите на автомобила като размери и тегло. Това е лесна, но важна стъпка, тъй като тази информация ще даде възможност на навигацията да намери и планира най-ефективния маршрут, който е подходящ за профила на автомобила. Тя също така ще позволи на системата да предупреди водача за всякакви опасности по маршрута (остри криви, надвисване на дървета, стръмни хълмове и т.н.)

 

 

 

100% ефективност при навигиране

Camper 660LMT-D притежава функцията, наречена "Активно насочване на лентата". Тази функция позволява на сателитната навигация да показва по-точно правилната лента за вашия маршрут, което улеснява прогнозирането на сложни кръстовища и изходи благодарение на ярко оцветените стрелки и гласовите команди, които са особено точни.


Този модел включва и технологията "PhotoReal" от производителя. Тази доста полезна функция предлага подробни фотореалистични изгледи на изходите, които се появяват по маршрута.


Безплатни доживотни актуализации на картите и на трафик информацията

С тази навигация имате възможност за доживотен безплатен ъпдейт на карти и трафик информацията.Това е изключително важен критерий, тъй като актуализирането може да бъде доста скъпо за някои модели. Актуалността на информацията в навигацията позволява на потребителя винаги да разполага с най-актуалните карти и точки на интереси и по този начин да разполага с надеждна информация за къмпинги, съоръжения, услуги и др.

TMC трафик: Camper 660LMT-D има вграден трафик приемник в захранващия кабел. По този начин системата предлага информация за трафика в реално време, която позволява да се избегнат задръстванията. Услугата е включена безплатно за този модел и не изисква абонамент. Тази функция не е актуална за всички модели, но е от изключителна полза.


Лесна ли е Garmin 660 LMT-D за използване?

Отговорът определено е Да! Garmin 660LMT-D ясно показва специфичните ограничения на скоростта, действителната скорост и доста прецизнo приблизително време на пристигане. Също така лесно може да видите името на пътя, по който пътувате. Планирането на маршрута и намирането на къмпинги също е доста интуитивно, както и обикновеният конфигуратор на профил, използван за въвеждане на теглото и размерите на превозното средство.
 

Live services за този модел

Производителят предлага безплатна програма, наречена "Smartphone Link", която може да бъде инсталирана на устройство с Android или Apple и позволява на навигацията да се свърже с Интернет, използвайки съществуващия план за мобилни данни на телефона. Това дава на потребителя достъп до допълнителна информация като трафик, предупреждения за времето или трудни условия за шофиране, към момента на пътуването. Услугата е безплатна и не изисква допълнителен абонамент.
 

Планиране и споделяне на пътувания с BaseCamp софтуер

 

 

 

 

С помощта на безплатния софтуер "BaseCamp" е възможно да планирате маршрути и да намерите точки на интерес, като използвате компютър вкъщи. След това може да качите планираните маршрути на навигацията. Функцията "Garmin Adventures" също ще ви позволи да споделите планирания си маршрут и да изтеглите и други маршрути, съставени от други потребители. Също така е възможно да оцените пътуването на другите потребители. Смятаме, че създаването на този инструмент, е отлична инициатива, тъй като е много удобна за ентусиасти на къмпинга.
 

Ефективност на гласовия контрол

Функцията за гласово управление на този Garmin 660LMT-D е много ефективна. За да активирате функцията на този модел, трябва само да кажете "Гласова команда", а след това устройството показва списък с гласово активирани контроли. Потребителят може да говори с навигацията и да поиска тя да планира маршрут, да настрои силата на звука до желаното ниво и дори да контролира яркостта на екрана. ВАЖНО! Тази функция не е достъпна на български език.
 

Информация за наличните услуги по текущия маршрут
Докато пътува по планирания маршрут, шофьорът е информиран от навигацията за близки точки на интерес, като ресторанти, магазини или бензиностанции.

Новият модел Garmin е с обогатени директории за интересни места. Сега те включват милиони нови популярни адреси на Foursquare. Потребителите могат лесно да намерят ресторанти, магазини и забележителности.
 

Иновативна функции, предлагани от навигацията за кемпер Garmin 660 LMT D

Garmin Camper 660 LMT D предлага технология, наречена "Garmin Real Directions", която представлява функция, предлагана само за тези навигационни системи от Garmin. Използвайки тази функция, устройството е в състояние да ви води подобно на начина, по който един истински човек би го направил. Всъщност това е доста впечатляващо, тъй като системата ще каже например "Завийте надясно след бензиностанцията". С други думи, тя ви дава насоки, използващи реални обекти.

Функцията Garmin "Real Voice" е създадена, за да се избегне глас стил "робот", с който някои по-стари модели работят. Това е доста ефективно, тъй като предлага много по-приятен и естествен глас.
 

Безжична телефонна система (Bluetooth)
Този модел позволява на потребителя да свърже мобилен телефон чрез Bluetooth. Това ви позволява да осъществявате повиквания директно от екрана на навигатора, като оставите мобилния си телефон в джоба си, в жабката на автомобила или в чантата си

Качеството на вградения високоговорител е доста прилично. Вграденият микрофон обаче не предлага същото ниво на качество, което можете да получите със специално устройство, като например тези, които се доставят с отдалечен микрофон, и затова може да се наложи да говорите по-високо, особено в шумни превозни средства.
 

Съвместимост с камера за задно виждане

Camper 660LMT-D е съвместим с задна камера Garmin BC 30, която се предлага отделно. Веднъж свързан, навигационният кабел може да показва видео сигнала на екрана, когато се включи заден ход.
 

Предимства на навигацията

Подробни карти на Европа с 45 държави и безплатни актуализации за цял живот
Информация за трафика, включена без допълнителни разходи
Голям 6-инчов екран с приятен дисплей
База данни с актуални обекти за къпминг


Заключение: Garmin Camper е много ефективна и полезна навигация, която предлага всичко, от което може да се нуждае водачът на каравана или кемпер. Точно като по-големия 770 LMT-D, този модел предлага отлично съотношение цена-качество.Подробни спецификации за Garmin 660LMT-D

Размер на екрана: 6 инча
Разделителна способност на екрана: 800x480 px
Тип екран: Капацитивен екран с multi-touch, TFT, бяло фоново осветление
Карти Европа: 45 страни
Безплатни актуализации за целия жизнен цикъл: Да
Къмпингови списъци: Да
Планиране на пътуването: Да
Указване на правилната лента: Да
Услуги "на живо": Да, използвайки мобилни данни на телефона и Bluetooth
Информация за трафика чрез TMC (не се изисква абонамент): Да
Функция за "свободни ръце" на телефона: Да
Възможност за връзка с камера за заден ход Garmin: Да
Гласов контрол Да, не е налично на български език
Разширение на паметта чрез MicroSD карта (не е включена в комплекта)
Тип батерия" Литиево-йонна
Живот на батерията: 1 час
Захранване: 12 & 24V с включен адаптер
Размери: 168x94x19mm
Тегло: 268грама
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS