Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация LEOS ROAD MASTER 7 – преглед на продукт и функции

15:20, 30 Ноември 2018 видяна 221 пъти
3,53 / 5 (15 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Винаги, когато пазаруваме техника, ние се надяваме, че изборът ни ще бъде най-добрият, най-подходящият за нас. Когато търсим навигация, която да си купим, искаме тя да бъде съвременна, прецизна, актуална откъм карти и функционалност. Това не е трудна задача. Тъй като лоялните търговци разчитат на силните страни на продуктите си, и включват сред гамата си основно качествени и наистина добри навигации.

Представяме ви най-новото попълнение сред нашата разнообразна продуктова гама – GPS навигацията LEOS ROAD MASTER 7.

ROAD MASTER 7 е най-актуалното попълнение за марката LEOS. Подобно на своите предшественици, тя се характеризира с високо качество, висока издръжливост, коректност и с това, че е устройство, на което наистина може да разчитате. Навигацията разполага с голям 7-инчов дисплей капацитивен тъчскрийн с резолюция 800x480. Той е ярък, ясен и предлага отлична видимост на картата и информацията от навигацията.Навигацията идва с множество опции и функции, всички до една от изключителна полза за потребителя и с много добра ефективност. Със своя четириядрен мощен процесор MT8163 Quad-Core Cortex 1.3 GHz тя гарантира, че ще устои без проблем на вашето темпо и ще бъде до вас винаги, когато ви е нужна бърза и адекватна реакция. Мощният процесор означава, че навигаторът ще преизчислява маршрут, когато е необходимо, бързо и коректно, ще бъде до вас и ще ви съдейства при избор на лента и придвижване в натоварени и сложни кръстовища. Освен това той гарантира и устойчивостта на навигацията и експедитивната и работа. Той понася и гарантира за функционалността на операционната система на устройството и всички невероятни функции, които притежава.

Операционната система, с която работи навигацията Leos ROAD MASTER 7, e Android 6.0. Android е най-функционалната разпространена система, с която може да оперира устройство от този тип. С нея освен базовите функции на навигацията, имате възможност за достъп до Интернет. Това става благодарение на Wi-fi модула, вграден в навигацията. Така можете да сърфирате, да теглите съдържание, да инсталирате и използвате различни приложения. До платени и неплатени популярни приложения имате достъп посредством Google Play store, предварително инсталиран на навигацията. Това е наистина добра възможност, понеже така получавате устройство две в едно – от една страна сигурна навигация и от друга - смарт устройство, с което може да се развличате в свободното си време и да имате достъп до необходима информация, до която Интернет ще ви даде достъп.Устройството разполага и с достатъчно памет за да работи наистина добре и да съхранява вашата информация и своите операционна система и софтуер. Високата ефективност се постига с добрите технически показатели и 1GB RAM памет и вградената 16GB вътрешна памет. Имате възможност да разширите паметта, като поставите карта памет. Навигацията поддържа такава до 32GB от типа micro SD.

Навигацията разполага със собствена вградена батерия. Тя е литиева, с капацитет 1200 mAH. Може да разчитате на нея, като след изчерпване на заряда разполагате със зарядно за автомобил и камион 12 - 24V, включено в комплекта.LEOS ROAD MASTER 7 предлага много популярни и изключително полезни функции. Посредством Bluetooth вие може да свържете навигацията с телефона си и да я използвате като хендсфри и да провеждате разговори директно от нея. Така е си осигурите сигурно шофиране и ще избегнете евентуални проблеми като глоби поради разговорите зад волана. Друга изключително полезна функция е наличието на FM трансмитер. С нея можете да прехвърлите звука от навигацията към колоните на автомобила и така да слушате командите и насоките директно на тях.

Основното и предимство на навигацията обаче, е специализираният софтуер, с който работи. Той предлага опция за кола, камион и пешеходен режим. Всяка една от опциите е специална, като тази за камион е професионална. Включват подробни и актуални карти на цяла Европа, включително и България, както и страните от Балканския полуостров. Навигационните команди включват насоки за движение, предупреждения за скорост, възможни полицейски постове, точки на интерес по маршрута, като за опцията за камион имате възможност за въвеждане на дължина, ширина, тонаж и други параметри, с които навигацията „да се съобрази” при изчисляване на маршрута. Така ще избегнете забранени маршрути, възможни глоби и нарушения. Софтуерът има информация за действащи забрани и регламент за движение на тежкотоварни МПС, като така тя може да изчисли актуален и коректен маршрут.

Комплектът съдържа всичко необходимо, за да работите лесно и удобно с нея. В кутията ще намерите USB кабел, зарядно за автомобил, планка за стойка за стъкло и самата вакуумна стойка.В заключение
можем да кажем, че Leos Road Master 7 е най-новата навигация от европейската марка, но освен актуалността и свежестта на новото, тя носи в себе си и здраво залегналите принципи на бранда – здравина, устойчивост и прецизност.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS