Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Преглед на Огледало за кола LEOS C08 7 инча 6в1 – GPS, Таблет, 3G, DVR и камера

15:17, 03 Декември 2018 видяна 276 пъти
3,00 / 5 (24 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


С развитието на сферата на технологиите ставаме свидетели на все повече иновативни и интересни продукти. Хит напоследък са представителите на съвременната техника, комбиниращи в себе си функциите на няколко типа устройства в едно. Щом става дума за авто електроника, пазарът определено има какво да ни покаже. Когато сме зад волана комфортът ни може да бъде значително по-голям ако осъвременим оборудването си и се сдобием с някои от хитовите оферти за  модерни устройства, които да използваме в колата си. Най-съвременни са GPS навигацията, видеорегистраторът, мултимедийните системи, камера за заден ход, свързана с монитор и други. Представяме ви уред, който да комбинира повечето от тях, и да ви предостави шест удивителни функции събрани в едно устройство с камера - Огледало за кола LEOS C08.Огледалото определено е модерен и иновативен продукт, който се характеризира като микс от невероятни функции и стилен дизайн. С покупката на артикула вие получавате шест устройства в едно. Шестте функции, събрани в него, са:


- Огледало за кола с монитор и 7” дисплей
- Таблет
- GPS навигация
- 3G устройство
- Видеорегистратор – DVR
- Камера за заден ход
LEOS C08 напълно ще замести старото ви огледало за обратно виждане, като ще донесе със себе си още много функции. Поставете го директно върху фабричното огледало и се насладете на функционалността му. Щом го свържете със захранването, ще видите как на него ще се появи 7” сензорен дисплей с разделителна способност 1280 * 720P. С натискане на бутоните директно върху него може да ползвате функциите на устройството и да влезете в менюто за опции. 7-инчовият дисплей ще бъде и вашият екран на монитор за връзката с камерата за заден ход, както и за навигацията и останалите приложения.GPS навигацията на устройството е специализиран софтуер, напълно отговарящ на нуждите на потребителите. Тя притежава актуални и подробни карти на цяла Европа и балканските страни. GPSприемникът на огледалото е с много добра точност на позициониране, като това прави навигацията прецизна и коректна в изчисляването на маршрут и навигирането. Освен акуратност, навигационният софтуер се характеризира и с функционалност. Ще получавате предупреждения на избраният от вас език за полицейски постове, скоростни ограничения, други опасности и ще имате достъп до информация относно различни обекти по маршрута като бензиностанции, хотели, ресторанти, забележителности и други подобни. С функцията FM трансмитер пък ще имате възможност да прехвърлите звука от навигацията към колоните на автомобила.


Този продукт разполага с операционна система Android 5.0. Със своя четириядрен процесор MT6582 Quad core 1.3GHZ, огледалото всъщност е един много добър и модерен таблет. Можете да го използвате за сърфиране из Интернет, имате достъп до Google play за теглене на платени и свободни приложения, възможност за съхранение и теглене на съдържание. Освен това може да ползвате и две от най-популярните функции – Wi-fiи Bluetooth връзка. Първата ви дава възможност за връзка с източник на безжична връзка, а втората – да свържете устройството си с друго с цел прехвърляне на данни, както и ползване на функцията хендсфри.


3G функцията на огледалото ще ви даде възможност за мобилна връзка с Интернет. Можете да поставите в слота карта с мобилни данни и да използвате Интернет навсякъде, където има покритие. Така може да използвате съдържание и различни приложения, изискващи Интернет, свободно и без ограничения от Wi-fi източник. За избора на карта може да се обърнете към мобилен оператор по ваш избор.

Функцията DVR или видеорегистратор дава възможност за заснемане на пътя пред автомобила. Трябва да поставите карта памет, където заснетата информация ще се съхранява. Файловете може да сваляте на компютър посредством кабел USB или директно от картата. C08 има две камери с резолюция Full HD1080P и резолюция на задна камера: 640x480p. Това означава, че е получавате запис и от двете, като задната е насочена към интериора на автомобила. Видео разделителната способност в 1920 * 1080P @ 25fps; 1,280 * 720P @ 30 кадъра; 640 * 480P @ 30fps. Огледалото притежава и две значителни функции за устройство от този тип – цикличен запис и G-сензор.

Последната от шестте главни функции, е камерата за заден ход в комплекта. Тъй като, както изяснихме, огледалото е и монитор, свързвайки се с камерата за заден ход, той се превръща в система за паркиране. Щом подадете на задна скорост, на екрана на огледалото ще се появи образът от камерата за задно виждане. Така лесно и бързо ще може да паркирате автомобила си и да имате ясна видимост зад него.

Комплектът на устройството съдържа необходимите аксесоари за инсталация и работа - зарядно за 12-24V, камера за задно виждане с кабел за захранване, GPS приемник и USB кабел.Като финал можем да кажем, че огледалото LEOS C08 е един достоен представител на напредналите технологии като устройство, включващо в себе си неоспоримо полезни и удивителни функции за шофьорите. Той е и доказателство как можете да получите много и качествени функции в един продукт на ниска цена.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS