Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ревю на GPS навигация за мотоциклет и АТВ LEOS G6AC

15:36, 03 Декември 2018 видяна 242 пъти
3,27 / 5 (15 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


GPS навигацията за мотор е една от разновидностите на специализираните навигационни устройства. Те са по-различни от стандартните по редица показатели. Когато говорим за навигация за мотор, тя се различава със софтуера и дизайна си. Софтуерът на GPS за мотор може да притежава възможност за избор на маршрути за мотоциклетисти – такива с по-атрактивен маршрут, маршрут със завои, както и с възможност за споделяне на маршрут. Разбира се, всичко зависи от модела и марката на навигацията и по-конкретно – от нейните екстри. Дизайнът е пригоден за условията за ползване на открито така, че да е устойчив на атмосферните условия.

Ще разгледаме обстойно най-новия представител сред навигациите за мотор и АТВ. Това е навигацията LEOS G6AC. Тя е сред първите специализирани навигации за мотор от бранда LEOS и ни провокира с иновативни екстри и модерен дизайн.Навигацията разполага с 5” тъчскрийн с резолюция 800*480. Екранът е ясен и ярък, предлагащ отчетлива картина и ясна графика. Дисплеят е резистивен и сензорен и както при всяка добра навигация за мотор, е устойчив на допир с ръкавици. Така може лесно да оперирате с навигацията без да се налага да засягате екипировката си. Освен това, навигаторът върви в комплект със сенник, който да предпазва екрана от ярка светлина и да осигурява добра видимост при тези условия.  
 
G6AC  е сериозна навигация, предназначена за мотористи и за устойчивост при сурови условия. Ясно е, че ще я ползвате на открито, и да - тя трябва да отговаря на вашите потребности. Можете да разчитате на нея, тъй като тя притежава IPX7, което означава, че е влаго-прахо и ударо устойчива. Навигацията ще бъде вашият спътник и асистент, за да се радвате на все по-вълнуващи и нови маршрути и да се наслаждавате на страстта си.


Навигацията за мотор предлага подробни карти на Европа и Балканите. Картата е напълно актуална и подробна. Освен на прецизността, ще се радвате и на функционалността и. Тя предлага информация за точки на интерес. Ще получавате информация за места за отдих, хапване, нощувка, значими обекти като болници, бензиностанции и за забележителности. Освен гласови команди на избрания език, ще получавате и предупреждения. Така може да избегнете глоби и проблеми по пътя.

Навигацията разполага с операционна система ANDROID 6.0. Тя е подплатена с добри технически параметри: процесор: MTK8163, RAM памет: 1GB и вградена памет: 16GB. Така може да сте сигурни в безпроблемната и гладка работа на навигацията. С функционалната операционна система и вграденият Wi-fi модул, вие може да я ползвате и като таблет. Влезте в Интернет и ползвайте любимите си приложения, разполагайте с достъп до социалните мрежи – всичко това само с едно устройство!

Други клчови функции са Bluetooth, FM радио, аудио и видео плеър. С Bluetooth може да свържете навигацията с вашия телефон и да ползвате като хендсфри. С радиото можете да се наслаждавате на любима станция, а плеърите – на любимите си музика и видеа. За допълнително съхранение и разширение на паметта може да добавите microSD. Навигаторът е с компактни размери и притежава собствена батерия от 1200 Mah/ 3.7V (Max. 2500mah).

LEOS G6AC разполага и със съвсем иновативна функция. Сега имате възможност за добавяне на OFRM GEOTRADE карти чрез приложението на GOOGLE PLAY "WILD MAPS" с абонамент 50.00лв годишно (относно работа с приложението и активиране на абонамент, можете да се обърнете към www.karta.bg). Така може да ползвате карти по желание, предоставяни от karta.bg – карти с актуализации, офроуд карти, карти на отделни региони и т.н. Предимството е голямо, тъй като картите са уникални, актуални и предимство е, че може да ги ползвате на устройство, различно от Garmin.

В комплекта откриете зарядно, комплект за инсталация на кормилото и сенник.

LEOS G6AC е най-нов модел навигация за мотор, носещ със себе си свежестта в новия дизайн и удивителни функции. Насладете се на устойчива и прецизна навигация с невероятна функционалност.

 

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS