Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Безжична камера за паркиране за камиони, кемпери AT C109M

12:09, 10 Декември 2018 видяна 693 пъти
3,32 / 5 (25 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Напредването на технологиите има основна цел и тя е ползата и улеснението на човека. Непрекъснато виждаме на пазара нови и все по-модерни устройства и решения. Възползваме се от тях и сме доволни, защото те са ни улеснили в дадена насока.

Една от най-добре развитите сфери с най-много технологични решения, е сферата на автоелектрониката. Хиляди артикули са достъпни за нас на пазара, като те могат да ни донесат комфорт, улеснение, гъвкавост, да осъвременят автомобила ни и да му придадат стил. Особено популярни са продуктите от групата за асистенция при паркиране. Независимо колко опитни и добри шофьори сме, определено ще ни е хиляди пъти по лесно ако можем да разчитаме на сигурна система, която да ни асистира при маневрите. Това важи най-вече ако караме автомобил с големи габарити като бус, камион, автобус. Видимостта непосредствено зад превозното средство е доста ограничена, което затруднява шофьорите при маневрите. Разпространени видове в групата за помощ при паркиране са комплектите от монитор и камера за задно виждане. Това е най-обикновеният продукт, но ползата му е неоспорима. Такива комплекти се предлагат във варианти с различни размери на екрана на монитора, различна резолюция, различни технически параметри и на камерата, както и начин на свързване.

Представяме ви новото попълнение сред комплектите за паркиране - Безжична система 7" монитор + IR камера за паркиране на камиони, кемпери AT C109M. В него ще видим напредъка в областта, ще се насладим на качествена, ясна картина и стабилна връзка между устройствата. Нека погледнем предимствата на продукта отблизо.


Комплектите от монитор и камера за заден ход са по-модерните и удобни за използване варианти, отколкото жичните. По-удобни са от гледна точка на това, че не се изисква сложен монтаж с пускане на кабели по продължение на автомобила, които да свързват камерата за задно вижда отзад на автомобила с монитора до таблото. При такъв монтаж в повечето случаи се изисква частично разглобяване и разместване на интериора на автомобила, което оскъпява инсталацията, отнема време и води до неудобство. Новият комплект AT C109M разполага с безжична връзка между монитора и камерата в комплекта, осигурена чрез 2.4GHz R / F предавател. Компонентите са качествени и осигуряват стабилност при предаване и получаване на сигнала и яснота на картината. Тук не се налага инсталация на кабели по цялата дължина на автомобила. Единствено се подава захранване към монитор и камерата, след което се настройват. Комплектът е предвиден най-вече за по-дълги и големи превозни средства точно поради тази причина – не е нужна кабелна връзка между двете устройства, което улеснява използване им. Така камерата за заден ход и мониторът за обратно виждане могат лесно да се инсталират на ТИР, камион, бус, кемпер.


Мониторът от комплекта е 7" TFT-LCD с 16:9 режим.Разделителната способност: 480 * RGB * 234. По-широкият екран е другата характеристика, която го прави подходящ за превозни средства с по-голяма кабина. Яркостта е 250Cd / м2.

Камера също се отличава високо качество. Резолюцията и е 628 * RGB * 582. Тя разполага със защита от Вода, мъгла, прах. Ъгълът на запис е H: 110 °; V: 80 °, а резолюцията: 420TV линии. Сензорът за изображения е VC 1/3 "цветен CMOS. Камерата предлага и нощно виждане.

Новият комплект за паркиране AT C109M е предназначен за всички МПС и особено подходящ за бусове, камион, ТИР, кемпери. Комплектът ви предлага отлично качество, безжична връзка между компонентите, яснота и  чистота на картината.


 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS