Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Огледало и камера за паркиране и парктроник за кола АТ 112M 3 в 1

12:01, 18 Декември 2018 видяна 827 пъти
3,54 / 5 (39 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Всички сме съгласни колко трудно е паркирането днес. Маневрите и намирането на свободно място е истинско предизвикателство, особено ако живеем в голям град, където движението и трафикът са особено натоварени. Технологиите напредват и работят за нас. Благодарение на този факт на пазара са достъпни многообразни варианти, които да ни улеснят в ежедневието ни. Помощни средства при паркиране можем да срещнем лесно и на добра цена. Познати са ни камера за задно виждане с монитор, парктроник и различни комбинации. Всички те имат своите предимства и определено носят полза и улеснение за шофьорите.

Сред нашите категории за парктроник, камера за задно виждане и монитор, ще откриете най-новите продукти, предлагани на пазара, с най-различни дизайн, технически характеристики и предназначение.  Тук ще обърнем специално внимание на новото ни предложение от тази група - 3в1 Огледало + камера за паркиране и парктроник за кола АТ 112M. Моделът представлява  цялостно решение за паркиране на вашия автомобил. Характеризира се с високо качество и ефективност. АТ 112М съчетава характеристиките на три устройства в едно – огледало за задно виждане с монитор, камера за задно виждане и парктроник система.
Огледалото разполага с вграден 4.3” монитор. Картината е с висока разделителна способност: 480 * 272 * RGB. Отделно то разполага с 2 видео входа. Системата е проектирана с менюта, LEFT (iNCREMENTAL) и RIGHT (дегресия) бутони. Поддържа автомобилни DVD, VCD, камери и друго видео оборудване. Не разполага с аудио вход / изход. Системата на монитора е PAL / NTSC, а захранването е 12V – 24V.

Камерата за задно виждане ще донесе неоспорима полза за вас и ще ви улесни многократно . Ще забравите за рисковите маневри и притеснителното паркиране. С видимостта назад имате свободата да паркирате лесно и безопасно. Комплектът включва кабели за монтаж. След правилната инсталация, щом подадете на задна скорост, захранването ще се подаде към камерата за задно виждане, и вие ще получите образ от нея на екрана на огледалото, след което може да паркирате лесно и спокойно. Камера за задно виждане в комплекта притежава функция за нощно виждане  Night Vision. Размерите са и компактни, което прави монтажа лесен, а самата нея - трудно забележима. Поддържа NTSC система за видео и висока степен на хидроизолация: IP66. Камерата предлага висока разделителна способност и 150 градуса широк зрителен ъгъл. Тя може да бъде монтирана на  различни превозни средства, като автомобил, камион, автобус, и др.Третата функция на системата AT 112M е парктроник. В комплекта ще откриете четири сензорни датчика, които да монтирате на бронята на автомобила си. Сензорите се предлагат в черен цвят, като винаги може да ги боядисате в избран от вас. Те ще отчитат близостта на автомобила до даден обект, като ще сигнализират за тази близост посредством звук, така че да се ориентирате в маневрите. Тоест, вие ще имате видимост назад, както и предупредителна система, която да ви помага при паркинг и движение.

Парктроникът е наистина ефективен и незаменим в града, като той помага да се избегнат инциденти, които могат да възникнат при движение на заден ход. След като бъде инсталирана, системата автоматично ще се активира при включване на задна скорост. Датчиците и тяхната чувствителност покриват изцяло пространството зад автомобила.

 Системата за паркиране 3в1 Огледало + камера за паркиране и парктроник за кола АТ 112M е иновативно предложение, включващо функции на три отделни уреда. Тя ще ви спести време, притеснения и средства и ще осъвремени вашия автомобил.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS