Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Нови модели от GARMIN Drive 52, Drive Smart 55, Drive Smart 65

17:53, 11 Януари 2019 видяна 1434 пъти
34,14 / 5 (14 гласа)
Вие сте гласували за тази новина с 4


На вашето внимание можем да ви предложим новите модели от Garmin серията. Време е да опростим вашето шофиране. Отличаващ се с ясни, лесни менюта, подробни карти и лесни за разбиране упътвания, новите Garmin Drive ™ улесняват всяко пътуване. Разполагащи с ясни 5-инчови, 5,5-инчови с висока резолюция от край до край или 6,95-инчови с висока резолюция от край до край дисплеи, тези полезни устройства включват актуализации на картата, пътна информация и предупреждения за шофьора, за да се насърчи по-безопасно шофиране. Плюс това, ще се радвате на TripAdvisor® пътнически рейтинги и милиони Foursquare® точки на интерес. Garmin DriveSmart ™ моделите добавят гласово активирана на навигацията и вграден Wi-Fi® за лесно обновяване на картата и софтуера. Също така те могат да се свържат с приложението Garmin Drive ™ на вашия телефон за хедсфри обаждания, смарт известия, информация на живо за трафик/ паркинги / времето и още.
 
                Garmin Drive 52                                          Garmin Drive Smart 55                                          Garmin Drive Smart 65 
 
 
 
 
Новите предложения от Garmin за серията Drive притежават ключовите функции, но и някои нови и изключителни екстри. Нека погледнем по-отблизо:
 

 

ЛЕСЕН ЗА ЧЕТЕНЕ ЕКРАН

Тези специализирани навигации се предлагат в ярък 5-инчов, 5,5-инчов с висока резолюция от край до край или 6,95-инчови с висока резолюция от край до край дисплеи.
 
 
ПОДДРЪЖКА НА GALILEO + GPS

Повечето сателити подобряват надеждността и цялостната навигационна производителност, особено в предизвикателни среди.
 
 
ВКЛЮЧЕН ТРАФИК

Избягвайте закъснения заради трафика с Live Traffic чрез приложението Garmin Drive ™ или Digital Traffic (Garmin Drive 52 е съвместим само с приложението Garmin Smartphone Link).
 
 
ДВУЯДРЕН ПРОЦЕСОР

Позволява по-бързо изчисляване на маршрута (изключва Garmin Drive 52).
 
 
ГЛАСОВО АКТИВИРАНЕ

Кажете „OK Garmin“, за да управлявате навигацията с гласа си, докато ръцете ви останат на волана.
 
 
ВГРАДЕН WIFI®

Позволява лесно актуализиране на картата и софтуера без компютър; шофирайте уверено с най-новите налични актуализации.
 
 
УСЛУГИ НА ЖИВО

Сдвоете навигацията с телефона си за хендсфри обаждания, смарт известия и информация в реално време, като например трафик / паркинги / времето и photoLive трафик камери.
 
 
ИЗВЕСТИЯ ЗА ВОДАЧА

Полезни предупреждения за водача за неща като училищни зони, преминаващи животни и промени в скоростта, за да се насърчи по-безопасно шофиране.
 
 
GARMIN REAL DIRECTIONS™

В допълнение към съобщаването на имена на улици, чуйте лесните завой-по-завой упътвания, като например, „Завийте наляво след банката.“.
 
 
ПОЛЕЗНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Включва TripAdvisor® рейтинги и милиони Foursquare® интересни точки.
 
 
КАКВО СЛЕДВА

Показва предстоящите спирки за храна, гориво и градове по маршрута ви.
 


Навигациите Garmin Drive работят коректно и притежават букет от иновативни и полезни функции, които да ви бъдат в услуга. 

Ако направим сравнение между трите нови продукта, ще видим, че всички притежават ключовите есктри. Garmin Drive Smart 55 и Garmin Drive Smart 65 притежават няколко плюса в повече от Garmin Drive 52. Това са смарт известия, Wi-fi, Bluetooth, гласово активиране на навигацията и 3D сгради и терен. Освен това той притежават съвместимост с Garmin Drive приложението само чрез Smartphone Link. Разликите между Garmin DriveSmart 55 и Garmin DriveSmart 65 от друга страна са в големината на екрана, размера на навигацията, издръжливостта на батерията в полза на Garmin DriveSmart 65. 

Ккато всички актуални предложения на Garmin, новите навигации от серията Drive притежават карти на Европа, включително България и Турция, с възможност за доживотен безплатен ъпдейт. На устройствата могат да бъдат инсталирани допълнителни карти от Garmin, като те трябва да бъдат закупени отделно. 

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS