Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

TomTom Go Camper - Добра навигация за кемпер

12:49, 16 Януари 2019 видяна 1216 пъти
3,25 / 5 (16 гласа)
Вие сте гласували за тази новина с 4


Основни характеристики:


- 6,0-инчов сензорен екран

- Доживотни актуализации на картата и трафика

- Индивидуални маршрути за кемпери и каравани
- Карти на цял святКакво представлява навигацията TomTom Go Camper?

 

TomTom GO CAPER е най-новата сателитна навигация от TomTom, специално предназначена за кемпер или каравана. Специализирана навигация за тези МПС означава, че ще получите всички характеристики, отнасящи се до маршрута и трафика от стандартния TomTom, но и сигурността, че Go Camper няма да ви отведе по маршрут, който не е подходящ за теглото и / или размера на вашето превозно средство.

Както при повечето навигации TomTom, актуализациите на картите на цял свят, актуализациите на трафика и камерите са включени без допълнително заплащане. С Go Camper получавате пълен достъп до TomTom MyDrive, който ви позволява да изтегляте маршрути, места за къмпинг и отдих.

Освен че има вграден WiFi, TomTom може да бъде свързан с вашия смартфон чрез Bluetooth за хендсфри разговори. Също така той може да използва мобилните данни на телефона ви, за да изтегли нови карти и актуализации. Ако не искате да губите мобилните си данни за актуализации на навигацията, можете да завършите този процес с вградения WiFi, когато се свържете към съвместима мрежа.


Как изглежда навигацията TomTom Go Camer?

 

TomTom Go Camper е компактно и супер полезно устройство. Шест-инчовият сензорен екран е широк, колоритен и ярък, което го прави лесен за четене, когато сте в движение. Навигацията може лесно да монтирате към предното стъкло или таблото на автомобила си чрез магнитната стойка, включена в комплекта.

Можете също така да поставите вашия TomTom на таблото посредством монтажния диск, който също ще откриете в комплекта. Внимавайте да не поставите лепкавия диск на предното стъкло по погрешка - той залепва доста силно и по всяка вероятност няма да е лесно да го отстраните.


Вградената батерия осигурява един час възможност за използване и може да се презарежда, като устройството се включи в захранването 12V или USB гнездото на автомобила.

При първоначалното стартиране, трябва да въведете някои важни данни за вашето МПС. Това са дължина, ширина и тегло. Също така ще трябва да посочите законната максимална скорост на МПС-то. Щом устройството разполага с тези данни, то ще направи всичко възможно да избегне пътищата, които не са подходящи за вашия автомобил.

Освен това, навигацията ще изчисли най-добрия маршрут, който да отговаря на ограниченията на скоростта на вашия автомобил (ако има такива), за да гарантира, че ще стигнете до местоназначението си по най-бързия начин сигурно и без стрес . Go Camper може да бъде настроен и с опциите за лек автомобил и каравана.
 Използването на Go Camper е лесно, благодарение на големия екран, който има висока чувствителност на допир, което означава, че не е нужно да натискате силно и настойчиво, за да го използвате. Маршрутите, които предлага, са сред най-добрите от всички сателитни навигационни устройства, продавани днес, като устройството дава достатъчно време за реакция, когато информира водача за предстоящи завой или кръстовище.

На още от предимствата му станете свидетели, щом по маршрута предстоят няколко  последователни завоя. Например – ако трябва да завивате наляво след кръговото движение, устройството ще каже: "вземете първия изход на кръговото движение и след това вземете първото ляво по пътя преди завоя надясно ". Това е особено полезно при натоварени пътища, където внезапните промени на лентата могат да бъдат изключително трудни.

TomTom е перфектен за градски и извънградски условия. С актуалната трафик информация и опции за преизчиславане на маршрут спрямо трафика, той ще ви отведе до крайната цел бързо и безпроблемно.

Защо да изберете TomTom GO CAMPER?

В TomTom Go Camper е иновативна и качествена навигация с много полезни функции. Технологията на тъчскрийна е особено впечатляваща. Маршрутите за движение са също точни и ясни, което прави навигацията изключително удобна и ценна.

Маршрутите до къмпингите и интересните места се характеризират с голяма точност и детайлност. Тази опция е иновативна за навигация TomTom и определено е полезна за вас, ако вашето МПС  е кемпер или теглите каравана. Навигацията ви гарантира, че ще стигнете до прекрасни места безпроблемно и ще се наслаждавате на сигурност и спокойствие по време на пътя до там. Ако притежавате смартфон, може да свържете навигацията с него, като така можете да получите достъп до множество приложения, достъпни от пазара за такива.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS