Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ревю на GPS навигация TomTom XXL

10:39, 10 Септември 2012 видяна 5406 пъти
3,01 / 5 (149 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


TomTom XXL

 

Доста повече екран


Външен вид

TomTom XXL със своят 5” инчов екран, стилен черен панел, облицован със сребриста лента, изглежда доста изискан. С тази си външност би пасвал идеално на интериора на някой лъскав немски седан. 5” са доста пространство, с което човек да си играе, правейки не само сърфирането из менюто му истинско удоволствие, но и цялостния изглед на устройството, с големите четливи букви, е радост за окото.
 
Потребителски интерфейс
Потребителският интерфейс на XXL е идентичен с този на по-малките модели TomTom, като ONE XL например. Всъщност цялата структура на менюто на XXL изглежда и работи точно като това на ONE XL , без много нови допълнителни функции.  Функционалността на тяхното Help Me! е отлично както винаги, като спешни номера, най-близки аварийни услуги и указания за първа помощ, са просто на няколко кликвания разстояние.
 
Движението из менюто на TomTom е доста лесно, но за съжаление копчетата за мащабиране, намиращи се в левия и десен ъгъл на екрана отново са доста малки. Както обикновено TomTom пазят GPS-а си от претрупване, така че няма да намерите никакви хардуерни бутони по устройството, единствено копчето за включване и изключване. Бутони за звука отстрани биха направили нещата значително по-лесни, но това си е лично наше мнение.
 
Монтиране
Патентованият начин на монтиране на TomTom, наречен EasyPort поставяне, изглежда перфектен на теория, но този в комплектът на  XXL е просто прекалено тесен, което води до изскачане на GPS устройството от държача, когато се опитате да го нагласите.
 
Карти и актуализации
TomTom са достатъчно любезни да включат карти на цяла Африка, включително Малави, Замбия и Мозамбик, ако случайно ви се приходи на сафари.
 
Обновяването на картите става онлайн, като за това е нужно да свържете устройството с вашият компютър чрез осугиреният в пакета  USB кабел. Инсталирате Home софтуерът, регистрирате GPS-a  на и-мейлът си и изчаквате устройството да провери за обновления. Докъто го тествахме вече имаше пуснат малък ъпдейт, така че XXL е готов за действие веднага щом го извадите от кутията, с предварително инсталирани предупреждения за скоростни камери.
 
Макар и със същият софтуер като други устройства на TomTom, изящният 5’’ дисплей си заслужава няколкото екстра лева, които ще платите за XXL.


 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS