Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

От колко голяма навигация се нуждая?

14:47, 22 Януари 2019 видяна 2453 пъти
3,13 / 5 (15 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


При първите модели GPS навигации наблюдаваме липса на избор що се отнася до размера на екрана. Първоначално се предлагаха навигации в две разновидности -  3.5 инча и 4.3 инча. Отчасти благодарение на конкуренцията от смартфоните и желанието на производителите на GPS да диференцират продуктите си на все по-конкурентно ниво, към момента по-големите екрани са много по-разпространени. Пазарът за навиогации днес предлага главозамайващо разнообрзие от модели, като от гледна точна на големината на екрана, ние разграничаваме навигация 4.3 инча, навигацив 5 инча, навигация 7 инча, навигация 9 инча. 5-инчовият някога екран е бил рядкост, но сега всички големи производители имат поне няколко 5-инчови модела. Някои производители, като LEOS, North cross и др., разполагат с многообразие от модели със 7-инчови екрани. По-големи екрани може да намерите сред офертите ни за таблет с GPS навигация.


Какъв размер екран на навигация да избера?

Днес на пазара почти не намираме 3,5-инчови GPS навигации, можете да намерите 4.3-инчови модели. Въпреки, че разликата в размера не е толкова голяма, има значителна такава във видимостта и лекотата на използване на сензорния екран. С всички налични размери на екрана, вече е трудно да се препоръча 3,5-инчова GPS навигация. Ценовата разлика е незначителна, моделите с толкова малък екран не се търсят и ако все пак откриете такъв, то той ще е доста стар модел и вероятно дори по-скъп от модели с 4.3 инча екрани.
 

4.3-инчовия и 5 -инчов размер на екрана са чудесен избор за повечето потребители. Допълнителните видимост и удобство при ползване, предоставени от по-големи екрани, са приятни, но не са от съществено значение за повечето потребители. Тъй като производителите подобряват разделителната способност на екрана, както Garmin и TomTom са направили с новите си стъклени капацитивни сензорен екрани, вие получавате много по-остър, по-ясен образ в 4.3-инчов и 5-инчов формат на екрана.

 

Колкото повече, толкова по-добре

И все пак, естествено, видимостта се подобрява с увеличаването на размера, а сензорните екрани са по-лесни за използване на по-големи екрани. 5-инчовият екран е предпочитаният размер за автомобилни GPS устройства за повечето автомобнили, с изключение на по-големите превозни средства, където по-големият GPS е доста по-удобен. Видимостта е много по-добра, по-лесно е да използвате устройствто и не е необходимо много време, за да различите графиката, като така няма да отклонявате вниманието си за по-дълго.

Големи превозни средства, като бусовете и камиони, обикновено имат предни стъкла, които са по-далеч от водача, отколкото в леките автомобили. Също така, камионите и бусовете обикновено имат по-големи предни стъкла, което позволява използването на по-големи GPS устройства, без да блокира изгледа на пътя. Голям 6-инчов или 7-инчов GPS екран е по-лесен за наблюдение в големите кабини. Някои производители на GPS предлагат модели с голям екран, като например 6 -инчовите екрани на някои модели от сериите TOMTOM GO, TOMTOM START, TOMTOM VIA за кола и бус, TOMTOM GO PROFESSIONAL за камион и 7-инчовия екран на Garmin Dezl за камион. В допълнение към големия екран на специализираните навигации за камион, те разполагат и с редица специфични маршрутизиращи функции.
 

Ако все още не сте сигурни кой размер на екрана на GPS е подходящ за вас, посетете нашия магазин в гр. Пловдив за сравнение "на живо" или се консултирайте с нашите сътрудници по телефон.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS