Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Най-добрата GPS навигация - Garmin vs. TomTom

15:36, 23 Януари 2019 видяна 6820 пъти
3,22 / 5 (128 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Сравнение на навигация Garmin и навигация TomTom


Garmin и TomTom са най-известните марки навигации, известни и разпространени по целия свят. Техните продукти намират приложение в най-различни сфери, изключително разнообразни са, непрекъснато налагат нови тенденции и добавят актуални екстри към продуктите си. Навигациите, представители на който и да е от двата бранда, са висок клас продукти и предлагат най-добро качество като хардуер и софтуер. Всяка една от тях разполага със собствен навигационен софтуер, карти и актуализации. Както споменахме, гамата на продукти е доста разнообразна. TomTom и Garmin предлагат различни серии навигации, различаващи се по интерфейс, екстри, предназначение.

Известни серии продукти на TomTom са TomTom GO, TomTom Start, TomTom Go Professional, Go Camper, TomTom Via и др. Сред тях срещаме навигации за лек автомобил, навигация за кемпер, навигации за мотор.

Сериите на Garmin са дори още по-разнообразни. Сред категориите ще срещнем навигация Garmin Drive, Garmin Dezl, Garmin Zumo, Camper, ръчни GPS – Montana, GPSMAP, Oregon, часовници и гривни, Garmin Vivosport, Fenix, Chronos, морски GPS, въздушен и много други.

Трудно е да направим сравнение между продуктите на тези гиганти. Със сигурност можем да кажем, че която и да изберете, няма да съжалявате. Нека опитаме да сравним някои параметри сред вариантите за кола.

Сред стотици модели и марки навигации, навигациите от серията Garmin Drive определено се отличават като добър избор за онези от нас, които не искат да разчитат на телефона си. В сравнение с подобни модели от други марки, навигациите Garmin Drive осигуряват невероятни визуални и гласови направления, разполагат с перфектна система за гласово управление и предлагат най-изчерпателните предупреждения за водача.В допълнение към лесния за използване мултитъч дисплей, се предлагат модели с най-разнообразни екстри. Навигацията Garmin DriveSmart 51 LMT-S например предлага Bluetooth връзка със смартфон за изпращане на дестинации към устройството, получаване на текстови съобщения на екрана или използване на LTE връзка за допълнителни услуги и трафик информация. DriveSmart ви дава полезни предупреждения за движението, както и рейтинги за TripAdvisor и списъци на Foursquare за интересни места. Навигацията може да послужи и като монитор за допълнителната безжична задна камера от Garmin. С тази навигация получавате безплатни актуализации на картата през целия си живот с удобни актуализация през Wi-Fi мрежата където и да сте - няма нужда да включвате устройството в компютър.

Навигациите на TomTom предлагат също някои уникални и впечатляващи екстри. TomTom Go 520 например е добра алтернатива, ако пътувате извън България. Garmin предлага много подробни OFRM карти за страната, но TomTom e изключително силна в картите за чужбина. TomTom предлага безплатни карти за изтегляне от специалното приложение MyDrive. Навигацията разполага с Wi-fi приемник съшо като Garmin DriveSmart 51 LMT-S и тук можете да правите ъпдейти навсякъде, където е налична безжична връзка. Go 520 също осигурява (чрез Bluetooth връзка с вашия смартфон) трафик в реално време на своята карта, докато Garmin DriveSmart 51 LMT-S просто предоставя предупреждения, когато открие претоварване. Удобната магнитна стойка на TomTom е хубав бонус, който улеснява работата с нея. Има и едно съществено предимство тук - картите на цял свят. Те също са налични за изтегляне и актуализация през приложението MyDrive.
От друга страна, ако желаете както GPS устройство, така и камера за кола (видеорегистратор), препоръчваме ви Garmin DriveAssist 51 LMT-S. Той е функционално идентичен с DriveSmart 51 LMT-S, но включва вгардена камера, която непрекъснато записва какво се случва пред автомобила ви. Подобно на всяка добра камера, ако DriveAssist регистрира инцидент, тя автоматично записва видеото и може да изпрати текстово съобщение и да осигури връзка чрез карта към предварително избран контакт.
 

Камерата на модела 51 LMT-S също така дава възможност за визуални и звукови предупреждения за сблъсък и предупреждения за излизане от платно, а екранът може да служи като монитор за безжичната задна камера на Garmin, така че може потенциално да замести три устройства.

Това е съвсем кратък преглед върху основните предимства на навигациите от двете марки. Изборът на навигация зависи изцяло от възможностите и потребностите ви. От гледна точна на качеството на навигацията като техника, софтуер и карти, продуктите са първокласни и няма да ви разочароват.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS