Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Най-добрата GPS навигация за камион

23:08, 12 Март 2019 видяна 5788 пъти
2,98 / 5 (110 гласа)
Вие сте гласували за тази новина с 1


Основни функции на навигацията за камион

 

Използваме GPS навигацията, за получим информация за правилния маршрут от точка А до точка Б, който не познаваме. Навигацията ни насочва по правилния път и ние достигаме до целта си лесно и бързо. Това е основната функция на навигатора и е изключително важно насоките, които получаваме, да бъдат коректни. Трудно е да изберем GPS навигация сред огромното разнообразие, което пазарът предлага. И все пак трябва да започнем от някъде. Най-лесно е да посочим основните неща, от които се нуждаем. Една навигация задължително трябва да отговаря и притежава следните функции:


- Подробни и актуални карти
- Бързина на работа, за да предоставя маршрут бързо и адекватно
- Устойчивост

Това са най-основните параметри, които трябва да покрива една добра навигация. Другото основно при навигациите за камион, е специализираният софтуер. Навигациите за камион се различават от тези за кола по това, че можем да въведем параметрите на превозното средство и според тях да се изчисли маршрут , съобразен с тях, според забраните, регулациите и предупрежденията. Това гарантира изчисляването на сигурен и коректен маршрут до желаната точка, без проблем и риск от глоби. Освен това специализираните софтуери предлагат и допълнителна функционалност за информация за полицейски постове и точки на интерес по маршрута.

Интересът към навигациите е голям и това е провокирало доставчиците да разработят най-разнообразни варианти и опции. Сега налице са модели с изключително полезни и вълнуващи опции и екстри, които да бъдат в полза на потребителя. Така например днес срещаме навигации с Bluetooth, Wi-fi , доживотен безплатен ъпдейт на картите и софтуера, трафик информация, камера за видеорегистрация, камера за заден ход и  много други.

Различаваме навигациите и според марката производител и технически параметри. Известни марки навигации са Prestigio, Leos, Garmin, TomTom, Orion, Privileg, PNI и др. Техническите параметри могат да бъдат най-разнообразни. Наблюдаваме различни показатели при параметрите за инчове (4.3, 5 и 7 инча), операционна система (Android и WinCE), процесор, памет – RAM и ROM, тип екран и други. Навигациите с по-голям екран (7 инча), повече памет (256GBRAM, 8GB ROM), по-бърз процесор (двуядрен, 800 MHz) са за предпочитане, защото предлагат по-ясна картина на графиката и бързо изчисляване / преизчисляване на маршрута.
 

Как да изберем подходяща навигация за нас?
 

Изборът на навигация зависи изцяло от бюджета и потребностите ни. Разбира се, по-добрите марки с възможности за безплатни актуализации са изключително подходящи, защото гарантират актуалността на картите и лекотата на ползването. Освен това, те са по-здрави и най-новите модели предлагат и най-иновативни функции. Ако не разполагаме с голям бюджет, важното, което трябва да съобразим, е картите на навигацията да покриват териториите, в които имаме намерение да използваме навигация, картите да са последна актуализация и да има възможност за последващ ъпдейт, макар и не безплатно.
 

Най-добрият навигационен софтуер за камион
 

Навигациите работят с определен навигационен софтуер. Някои марки притежават свой собствен, който се използва  за техните устройства. Ето най-популярните:
 

Навигация Garmin
 

Навигациите от марката Garmin са висок клас и са световно известни. Те се предлагат със собствен софтуер на бранда, който е доста добър и непрекъснато се актуализира с нови екстри и подробности. Навигациите за камион се предлагат в серията Garmin dezl. Навигациите Garmin предлагат възможност за безплатни доживотни актуализации на картите и софтуера. 

Навигация TomTom
 

TomTom е друг световноизвествен производител на навигации. Неговите модели са многообразни, изключително устойчиви и добри. Серии за камион за TomTom Trucker иTomTom Go Professional. Навигациите от TomTom предлагат възможност за безплатни доживотни актуализации на картите и софтуера.
 

Навигация IGO
 

Това е най-разпространеният навигационен софтуер. Използва се главно при по-бюджетните навигации. Характеризира се с висока точност и лекота на работа. Навигациите с IGO не предлагат доживотни безплатни актуализации на картите и софтуера.

 


 

Навигация Sygic
 

Друг познат софтуер за камион. Предлага се за устройства с операционна система ANDROID, като тук при различните модели има опция за безплатни доживотни актуализации на картите и софтуера или закупуване на допълнителен ваучер за тази цел. 

Навигация NAVIGON
 

И този софтуер е добре познат сред потребителите. Лесен е за работа и предлага точни и детайлни карти. Навигациите с NAVIGON не разполагат с опция за доживотни безплатни актуализации на картите и софтуера.
Всички наши модели навигация за камион може да разгледате в специалната ни категория за навигация за камион.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS