Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация за камион

17:23, 26 Юни 2019 видяна 1981 пъти
3,07 / 5 (122 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


GPS навигациите са устройства, които днес срещат голямо приложение сред потребителите. Основата функция на навигационната система е изчисляване и навигиране по маршрут до предварително зададена точка. Навигациите разполагат с GPS приемник, свързват се със сателит, позиционират ви и благодарение на вградените с карти, изчислят маршрута от местоположението до желаната цел. Разбира се, това е основното, но не и всичко. С времето производителите на навигации са развили продукта, като сега пазарът предлага най-разнообразни уреди с множество функции и екстри. Те са най-разнообразни и полезни за шофьорите. Предлагат увереност, спокойствие и информираност. Освен по функционалност, разграничаваме видовете навигационни системи и по технически параметри и дизайн. Най-основната разлика, обаче, е предназначението на навигацията. Те се делят според софтуера, с който оперират. Тук разграничаваме няколко вида навигации. Като най-популярен и с най-специфични функции, се предлага вариантът навигация за камион.

Навигацията за камион е специфичен продукт, който се различава от базовите модели според специализирания софтуер за тежкотоварен автомобил. Той включва базовите навигационни функции, но и специфичните за камион. Базовите функции, които се съдържат в повечето навигации, са актуални карти, точки на интерес (забележителности, бензиностанции, паркинги, медицински центрове, ресторанти, хотели и т.н.), предупреждения за възможни полицейски постове, забрани. Повечето навигации могат да възпроизвеждат аудио, видео файлове и изображения с определен формат. Освен това софтуерът предлага възможност за избор на алтернативен маршрут или редакция по маршрута, като добавяне на междинни точки.

Специализираната опция за камион дава възможност за въвеждане на параметри на камиона – ширина, височина, брой оси, тегло, товар и др. Така, при изчисляване на маршрута, навигацията взема предвид  параметрите и забраните, както и регламента за движение. Това гарантира неговата коректност – няма да се наложи да плащате глоби и да имате проблеми с органите на реда. Тези условия са от изключително значение при шофьорите на камион. Липсата на информация за маршрутите в чуждите страни особено, за регламента на движение и незнанието на езика е притеснително, но с добра навигация за камион с актуален софтуер и подробни карти, вие ще си спестите тези притеснения и ще си осигурите сигурност и спокойствие.

Навигациите за камион се предлагат с най-разнообразни екстри и технически параметри. Предлагат се навигации с Bluetooth, с камера за камион за задно виждане, WI-FI, Андроид, видеорегистратор и др. Като технически параметри се различават според големина на екрана, процесор, памет, тип дисплей. Изключително богат е избора откъм марки. Производители на навигации за камион са Garmin, TomTom, Prestigio, Leos, North cross, Navitel и много други. 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS