Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS Garmin Overlander - Ново предложение за Вашия кемпер

09:27, 26 Юни 2019 видяна 2176 пъти
3,06 / 5 (127 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


GPS Garmin Overlander ще замени всичките Ви Off-road приложения.


В днешно време изглежда, че няма нищо, което смартфонът да не може да ни предложи. От слушане на музика и правене на снимки, до отговаряне на имейли и сърфиране в интернет, все неща от нашето ежедневие.
Не е изненадващо, че повечето от нас са се отказали от старите GPS устройства и ги заместиха с множество приложения за навигация и къмпинги, инсталирайки ги на смартфони и таблети. Един продукт обаче ни кара да преосмислим всичко това, предназначен специално за нас, модерните хора. 
Новото устройство на Garmin, GPS Overlander, съчетава подробна навигация с предварително активирани карти, POI, сателитни текстови съобщения и за първи път огромните бази данни iOverlander и Ultimate Public Campgrounds.
 
 
 
Garmin Overlander комбинира в себе си надеждност и точност като навигация и любимите ни мобилни приложения. Подходящ е за хора, решили да пътуват в Северна и Южна Америка. Навигацията се визуализира на голям 7-инчов цветен сензорен дисплей. Също така можете да синхронизирате люимите си маршрути от телефона или компютъра си и да споделяте пътуванията си с приятели. Но това е само началото...
 
 
 
Garmin Overlander може да комуникира със своите inReach серии от сателитни устройства, които позволяват получаване и изпращане на текстови съобщения между Вас и семейство/приятели или да изпраща SOS сигнали в най-отдалечени места. Устройството предоставя информация като надморска височина или позиция, дори предлага персонализираана маршрутизация въз основа на височината, теглото и дължината на превозното Ви средство. С всички тези иновации в технологиите можете лесно да откриете места за лагеруване, лов или риболов.
 
 
"Това, което отличава Garmin Overlander, е възможността за приключения, която предлага на пътешествениците, за да избягат от съвременния живор и да създадат уникални пътувания през отдалечени региони на света, които иначе биха били трудни за откриване и навигиране", казва Дан Бартел, вицепрезидент на потребителите на Garmin. 
"Overlander позволява на потребителите си да планират маршрутите си на компютър или телефон и автоматично да синхронизира информацията с навигатора."
 
 
 
Garmin Overlander включва в комплекта си захранваща вакуумна магнитна стойка със съвместим адаптер, за да бъде напълно зареден в движение.
 

Продуктът можете да закупите от ТУК.

 
 
 

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS