Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Нов модел GPS навигация за кола и камион Leos Road King 7

15:21, 22 Декември 2021 видяна 3191 пъти
3,92 / 5 (202 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


На вашето внимание искаме да представим нов модел навигационна система, а именно Leos Road King 7 (или в предвод “Кралят на пътищата“).  Сигурно се питате какво е различното при тази навигация в сравнение със стотиците други модели, които предлагаме?

 

7 инчовият и голям сензорен екран реагира бързо без забавяне. Цветовете и яркостта са възмоно най-близки до естествените и не дразнят очите. Уникално проектиран с вграден сенник/ козирка, която ефективно блокира слънчевата светлина през деня и премахва отражението през нощта.

 

Навигацията разполага с високи параметри за цената, на която се предлага. Операционата система е Windows 6.0 , с двуядрен процесор, с 256RAM памет и 8GB вградена памет. Бързият процесор позволява да изчислите изключително дълъг маршрут, без да се накъсва или да трябва да го задавате на няколко етапа. Навигацията се справя прекрасно в едни от държавите, в които така наречените Poi точки са безкрай и обработването им от по-слаба навигация води  до системна грешка(пр. Германия, Франция).

 

Навигационният софтуер на Leos Road King 7 e изключително подробен, с най-новите карти излезнали до този момент. Софтуерът предлага няколко профила на превозни средства, а именно:

  • Лек автомобил/Мотор/Бус
  • Камион/Тир/ Камион с ARD товар
  • Спешна помощ/Пожарна
  • Автобус

 

След като изберете профила, който желаете, навигацията изчислява маршрута спрямо забраните и размерите на превозното средство. Ако сте избрали опция Камион, ще съобразява маршрута спрямо височината и размерите на камиона и ще избягва пътища, които са забранени за камиони.

 

След като сме избрали профила, навигацията предлага многообрано търсене: на адреси, на обекти и сгради, паркинги, търсене по координати и много други. В базата данни на софтуера на навигацията Leos Road King 7 са включени и 100-те национални обекта в България, и забележителности като тях може да търсите директно по име.

 

Навигацията измерва постоянно вашата текуща скорост и предупреждава за стационарни скоростни камери, за които ще ви известява предварително – гласово и визуално. Освен за скоростта, тя ви съветва и за лентата на движение, ако се движите по многолентов път и ви предстои слизане от него или смяна на лентите на навигацията излиза Line Assistant, който по ясен начин показва по коя лента да продължите за стигнете до  целта.

 

Освен навигационната програма, устройството разполага и със следните приложения:

 

 

FM ТРАНСМИТЕР – той служи като преносител на звук. Избирате свободна честота на радиото и същата честота избирате на навигацията. Това означава, че докато е включен трансмитера звука на навигацията ще излиза от тонколоните на превозното средство.

ИГРИ – устройството има инсталирани няколко базови игри, ако сте в задръстване да ви разведрят или просто сте в почивка.

МЕДИЙНИ ФАЙЛОВЕ –навигацията Leos Road King 7 има слот за Micro SD карта, на нея може да качите любими песни, клипчета или снимки на семейството. През иконката за медийни файлове може да ги разглеждате.

 

Комплектът съдържа:

•           Навигация с вграден сенник

•           Зарядно за 12V/24V

•           Стойка за закрепяне на стъкло

•           USB кабел за връзка с компютър

•           Кратко ръководство

•           Гаранционна карта

 

Надяваме се да сме били полезни и да сме ви помогнали в избора на правилната навигация за вас. За допълнителни въпроси сме винаги на среща. За поръчки може да се обадите на телефон: 0897 82 32 32 или да направите поръчка през сайта:

Двуядрена навигация LEOS ROAD KING - 7 инча, Сенник, 256MB RAM

36 месеца гаранция


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS