Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Нов модел GPS навигация за кола и камион DINIWID N7

15:25, 22 Декември 2021 видяна 2842 пъти
3,35 / 5 (202 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


На вашето внимание можем да ви предложим нов модел GPS навигация за кола и камион DINIWID N7  
 
7 инчовият и голям сензорен екран реагира бързо без забавяне. Цветовете и яркостта са възмоно най-близки до естествените и не дразнят очите. Уникално проектиран с вграден сенник/ козирка, която ефективно блокира слънчевата светлина през деня и премахва отражението през нощта.
Навигацията разполага с високи параметри за цената, на която се предлага. Операционата система е Windows 6.0 , с двуядрен процесор, с 256RAM памет и 8GB вградена памет.
 
Навигационен софтуер е IGO PRIMO с карти на България и Европа – последна актуализация. Софтуерът е изцяло на български език и може да избирате дали управлявате лека кола или камион. Дава възможност да въведете параметри на превозното средство дължина, ширина, височина, тегло и опасни товари. Да изберете платени или неплатени пътища. 
 
 
Навигацията измерва постоянно вашата текуща скорост и предупреждава за стационарни скоростни камери, за които ще ви известява предварително – гласово и визуално. Освен за скоростта, тя ви съветва и за лентата на движение, ако се движите по многолентов път и ви предстои слизане от него или смяна на лентите на навигацията излиза Line Assistant, който по ясен начин показва по коя лента да продължите за стигнете до  целта.
Освен навигационната програма, устройството разполага и със следните приложения:
FM ТРАНСМИТЕР – той служи като преносител на звук. Избирате свободна честота на радиото и същата честота избирате на навигацията. Това означава, че докато е включен трансмитера звукът на навигацията ще излиза от тонколоните на превозното средство.
ИГРИ – устройството има инсталирани няколко базови игри, ако сте в задръстване да ви разведрят или просто сте в почивка.
МЕДИЙНИ ФАЙЛОВЕ –навигацията DINIWID има слот за Micro SD карта, на нея може да качите любими песни, клипчета или снимки на семейството. През иконката за медийни файлове може да ги разглеждате.
 
Комплектът съдържа: Навигация, Зарядно за 12V/24V, Стойка за закрепяне на стъкло. USB кабел за връзка с компютър. Кратко ръководство, Гаранционна карта
 
Надяваме се да сме били полезни и да сме ви помогнали в избора на правилната навигация за вас. За допълнителни въпроси сме винаги на среща. За поръчки може да се обадите на телефон: 0897 82 32 32 или да направите поръчка през сайта: 
 
GPS навигация за кола и камион DINIWID N7

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS