Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

TomTom GO Expert 7 - Професионална навигация за камион НОВ МОДЕЛ

15:24, 26 Януари 2022 видяна 6177 пъти
3,40 / 5 (210 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


TomTom GO Expert 7 навигация за камион

Повечето от вас би трябвало да са запознати с марката навигации TomTom и трябва да сте наясно, че те  правят професионални навигации за камиони. 

TomTom Go Expert 7 е сателитна навигация за камиони, която се предлага със 7-инчов сензорен екран с HD дисплей.

 

TomTom Go Expert позволява на водача на камиони да въведе следните данни за персонализиране на пътуването, като например:

 

 • Размер на превозното средство 

 • Тегло на превозното средство 

 • Вид товар

 • Максимална скорост

 

След като въведете тези данни, TomTom Go Expert ще проектира маршрут, който е подходящ за това превозно средство. Последното нещо, което искате да направите, е да се насочите към мост, през който не можете да преминете за ограничения за размер или тегло. Това, което харесвам в тази навигация, е дори когато нямате планиран маршрут, пак ще получавате предупреждения за ограничения.

 

ДИЗАЙН

От гледна точка на дизайна изглежда идентичен с този на TomTom Go Discover, който те също обявиха наскоро. Go Expert се предлага с подобна спецификация: идва с 2GB RAM и 32GB памет, както и двулентова Wi-Fi и Bluetooth връзка. Това осигурява 3 пъти по-бързи актуализации на картата и 4 пъти по-бърза реакция, тъй като имате нужда от сателитна навигация, за да бъде на място, тъй като един грешен завой в камион може да бъде истински проблем за вашето пътуване.

7-инчовият дисплей GO Expert 7 се предлага с 1280x 800 HD резолюция. Това предлага много остър дисплей с отличен контраст и антирефлексно покритие.

Вътре в кутията получавате 1,5 м USB кабел, заедно с 12/24v адаптер за зареждане, както и монтажна вендуза за закрепяне на прозореца. Стойката може да се използва на предното стъкло, както е споменато, или като алтернатива може да се постави на арматурното табло. На гърба на Go Expert има много силен магнит, който ще захване стойката, за да направи стабилна връзка. Това ще ви гарантира, че вашата навигация остава на място дори и на най-неравните пътища.

 

 

НАСТРОЙКА И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Настройката на TomTom Go Expert е много проста и ако преди сте използвали TomTom, няма да имате проблеми. Съветникът за първото стартиране ви помага да се свържете с Wi-Fi през телефона си и след това имате няколко стъпки, за да коригирате предпочитанията си.

По отношение на основната употреба, той работи точно като нормален TomTom по отношение на полето за търсене на пощенски код, град или интересна точка. В близост можете да намерите и следното:

 

 • Хотели

 • Търговски центрове

 • Ресторанти, магазини, бензиностанции и кафенета

   

С TomTom Go Expert 7 получавате опцията да вмъкнете ключови данни за вашето пътуване, като например:

 

 • Размер на превозното средство

 • Тегло

 • Вид товар – експлозиви или газове

 • Максимална скорост

 

След като разполага с тези данни, TomTom Go Expert ще проектира маршрут, който е подходящ за спецификациите на вашето превозно средство. След като въведете дестинацията си, ще получите избор от маршрути с прогнозно време на пристигане. Също така получавате сигнали за ADR тунели, височини на мостове и ограничения.

По отношение на производителността установих, че тази навигация е много бърза поради подобрените актуализации на картата и 4 пъти по-бързата реакция. Насоките стъпка по стъпка са толкова добри, колкото винаги са били и са представени по ясен и навременен начин. Харесва ми също факта, че ако отидете надолу по определени имена на улици, те са добре произнесени, нещо, което не получавате от Google Maps. Като цяло производителността на тази навигация е това, което искате и е прави много надеждна!

 

Също така много ни хареса информацията за трафика на живо поради TomTom Traffic и ранните предупреждения за задръствания, които ви позволяват да вземете решение, за да избегнете блокиране.

На дисплея, след като имате инструкции в горния ляв ъгъл, имате следващата инструкция. В средата на екрана на пътя имате ограничението на скоростта на този път с текущата ви скорост до него. Освен това ще забележите, че ако тръгнете по път, по който се извършват ремонти, пътят ще бъде показан в жълто, за да посочи пътните дейности. При големи закъснения пътят ще изглежда червен и навигацията ще предложи алтернативен маршрут.

От дясната страна на екрана имате следното: време на пристигане, всякакви закъснения на трафика, предупреждение за ограничения и всички акценти от маршрута. Също така показва дали приближавате до камера за трафик, която също можете да предупредите други шофьори за местоположението и.

 

 

Заключение

TomTom Go Expert 7 е фантастична опция за тези, които карат камиони и можете да персонализирате маршрут въз основа на превозното средство и товара.

7-инчовият сензорен екран предлага страхотен HD дисплей, а размерът на екрана ви позволява да виждате екрана навсякъде, където е разположен или на предното стъкло или на таблото. Go Expert има и мощен високоговорител, така че няма да пропуснете инструкция. Установих, че инструкциите, свързани с картите, са много ясни и дават добро уточнение. Също така намерих функции като насочване на движеща се лента за полезни за по-големи превозни средства, което прави това много полезен инструмент за шофьори на дълги разстояния.

Смятаме, че дори и малко по - скъпата цена, на която се предлага си заслужава и фактът, че персонализирате пътуването си въз основа на спецификацията на вашето превозно средство. Това прави маршрута наясно с размера, теглото и товара. Също получавате предупреждения за височини на мостове и ADR тунели, което ви кара да изберете маршрут, подходящо проектиран за вашето пътуване.

Така че, като се имат предвид тези неща и скоростта на устройството, инвестицията си заслужава.

 

Продуктът TomTom Go Expert 7 инча може да закупите от ТУК

 

Продуктът TomTom Go Expert 6 инча може да закупите от ТУК


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS