Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GARMIN DEZL LGV 610/710/810/1010 - НОВИ модели навигации за камиони

15:35, 18 Юли 2022 видяна 4577 пъти
3,16 / 5 (161 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


 

Garmin току-що представи нови модели в своята линия за камиони: dēzl LGV 610, 710, 810 и 1010. Тази серия се отличава с това, че предлага най-модерните функции, специфични за този тип превозни средства, с по-големи сензорни екрани и висока разделителна способност, варираща от 6 до 10 инча.

 
В допълнение, 8-инчовите и 10-инчовите дисплеи предлагат нов изглед на карта, показващ оставащия маршрут и предстоящите метеорологични условия, плюс възможност за позициониране в портретен или пейзажен режим, за да видите още повече подробности за предстоящото пътуване.
 
Проектирани от началото до края, за да опростят и подобрят ежедневния живот на шофьорите на камиони, тези устройства разполагат с множество нови и подобрени функции, включително планиране на пристигане със сателитни изображения BirdsEyeTM за осигуряване на въздушни изгледи на терена с висока разделителна способност. и околности, така че да могат да контролират входовете на камионите, охранителните врати и доковете за товарене и разтоварване.
 
Напълно адаптирани
Оборудвани с предварително заредени карти на цяла Европа (включително актуализации), петте нови модела ви позволяват да конфигурирате специфични функции за всеки тип камион с или без ремарке, автобус или професионално превозно средство (височина, ширина, дължина, тегло, материали опасни и др.) и определят уникални характеристики за тези превозни средства.
 
Те също така предоставят данни и сигнали за специфични за тях ограничения: забранено преминаване на камиони, ограничение на височината, ограничение на дължината, ограничение на теглото, ограничение на ширината, забранени ремаркета или опасни материали. В същото време те показват конкретни ограничения на скоростта за камиони, в допълнение към ограниченията, определени за всеки тип превозно средство.
 
Пълно ръководство за товари и паркиране на камиони
Сред новите и специфични функции, серията има пълно ръководство за товарни пристанища, така че потенциалните зони за товарене или складиране да могат да се видят, когато водачът наближава местоназначението си.
 
Това е в допълнение към данните от Truck Parking Europe, които помагат да се намерят подходящи места за паркиране на камиони. Водачът може лесно да филтрира резултатите според желаните услуги, като "душове", "WiFi" или ниво на сигурност. Наличието на паркинг и неговата оценка също могат да бъдат проверени в реално време, стига устройството да е свързано с приложението Drive. Освен това, благодарение на Trucks & Trailer Services, той включва директория, в която е възможно да филтрирате спиранията на камиони по марка или услуга.
 
Специфични маршрути за камиони
Повишаването на познанията за маршрутите винаги е синоним на увереност при пътуване, а серията dēzl предоставя функцията за маршрути за камиони, която показва популярни маршрути, често използвани от други шофьори на камиони, за да помогне за повишаване на информираността за ситуацията в непознати региони.
 
Той също така позволява на шофьорите да програмират своите персонализирани маршрути2 и с програмата за планиране на маршрути да предвидят цялостния маршрут и да планират спирки, както за зареждане, така и за почивка и нощувка. Те също така предоставят напътствия за маршрута, като вземат предвид информацията за околната среда3. Дори простата функция за точки позволява лесно да промените маршрута, за да включите пътищата или градовете, които представляват най-голям интерес за водача, с докосване на екрана.
 
Сякаш горното не беше достатъчно, тези GPS устройства отчитат часовете на шофиране и почивките, необходими за професионалистите в сектора, и предлагат специфични POI за камиони, показвайки информация, свързана с ресторанти, места за настаняване, места за почивка или места за ремонт на гуми.
 
Всичко това е завършено с възможността да се знаят оценките на потребителите на тези POI, които могат да бъдат консултирани чрез приложението Tripadvisor®, предварително инсталирано в браузъра. Те също имат достъп до милиони точки на интерес от добре познатата услуга за геолокация Foursquare.
 
Wi-Fi® и Bluetooth®
свързаност Благодарение на вградената Wi-Fi® свързаност, потребителите могат да сърфират в интернет от устройството и е лесно да актуализират карти и софтуер. Когато е налична нова актуализация и сте свързани към Wi-Fi® мрежа, автоматично ще получите известие на екрана. Този сигнал показва, че устройството трябва да се актуализира и може да се актуализира без свързване към компютър.
 
В същото време те са оборудвани с Bluetooth® технология, което прави възможно провеждането на разговори по мобилен телефон и даването на GPS инструкции, без да сваляте ръцете си от волана. Тази функционалност се активира като просто кажете "Ok Garmin", което значително опростява командите. В същото време те могат да получават интелигентни известия, включително текстови съобщения, имейли и напомняния в календара, както и да проверяват цените на горивата или информация за времето в реално време (чрез приложението).
 
Към това е добавена възможността за свързване на новия LGV dēzl™ към други LGV устройства (продават се отделно) като: смарт часовника Instint® 2 dēzl™ Edition за наблюдение на здравето, ежедневни тренировки и таймери, наред с много други функции; и безжичните задни камери BC™ 50, за да ви помогнат да се върнете назад с увереност.
 
И накрая, новият Garmin dēzl се предлага с няколко допълнителни опции за монтаж, включително магнитна стойка с издръжлива вендуза, монтиране на винт и едноинчов адаптер с топка с AMPS платка, съвместима с RAM системи за монтаж (последната само на 8" или 10" устройства).
 
dēzlCam LGV710: очевидец за професионалисти в камиони
В допълнение към горните модели, Garmin представя новия dēzlCam LGV710, който се отличава с включването на камера за управление и който, разположен на таблото*, може да помогне за решаването на определени проблеми при управление на волана. Сред другите функции, които споделя с новата серия dēzlCam, той също така предоставя персонализирани маршрути2 въз основа на размера и теглото на превозното средство и планиране на пристигане със сателитни изображения Birdseye с висока разделителна способност, които показват изгледи от въздуха, докато приближавате вашата дестинация.
 
По-специално, вграденият видеорегистратор с висока разделителна способност (1080P) предлага широко зрително поле от 140 градуса и непрекъснато записва вашето шофиране, като автоматично съхранява видео на всякакви инциденти. Шофьорите могат лесно да преглеждат и споделят съхранени видеоклипове с помощта на приложението dēzl (чрез съвместим смартфон). Освен това интегрираната камера осигурява усъвършенствани предупреждения за водача, като предупреждения за челен сблъсък и напускане на лентата, което води до по-голяма осведоменост за ситуацията при дълги пътувания.
 

Новите продукти можете да закупите от нашия онлайн магазин:

Модел GARMIN DEZL LGV 610 от ТУК

Модел GARMIN DEZL LGV 710 от ТУК

Модел GARMIN DEZL LGV 710 с ВИДЕОРЕГИСТРАТОР от ТУК

Модел GARMIN DEZL LGV 810 от ТУК

Модел GARMIN DEZL LGV 1010 от ТУК


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS