Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Нов модел GPS навигация за кемпери Garmin CamperVan

12:03, 09 Юли 2022 видяна 1830 пъти
3,28 / 5 (157 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Най-новата сателитна навигация от Garmin е проектирана специално за кемпери. Взехме един за тест, когато тръгнахме на екскурзия на открито.
 
Тази GPS сателитна навигация е за използване в по-малки кемпери, вместо да е специфична за моторни къщи или преустройства на големи микробуси, където ще искате да въведете височината и ширината на вашия микробус, за да избегнете неподходящ път или потенциалинцидент със сателитна навигациямясто.
 

Първи впечатления от Garmin Campervan сателитна навигация

Това е интелигентна сателитна навигация, която прилича на малък таблет или голям смартфон! И този голям (6,95 инча) сензорен екран има много предимства, когато сте на път.
 
 
Цветният екран с висока разделителна способност е супер ясен и след като го настроите, на началния екран има няколко прости уиджета за планиране на маршрут, плюс сензорни бутони за настройки, контрол на силата на звука, сдвояване с вашия мобилен телефон и настройка до приложения за Garmin Drive, времето, актуализации за трафика и др
 

Настройване на сателитната навигация на Campervan

Просто го заредете и го включете, като използвате бутона за захранване отзад. След като сте се съгласили с условията, държавата и т.н., GPS ще свърши останалото и ще намери вашето местоположение.
 
Сателитната навигация се доставя с USB зарядно устройство за вкъщи или в кемпер и едно за свързване към допълнителния електрически контакт на вашия кемпер (запалка). Ще трябва да поддържате батерията заредена.
 
 
Има приставка за поставяне в задната част на сателитната навигация, която след това се захваща върху вакуумна подложка, която бързо и лесно се фиксира върху предното стъкло на вашия кемпер.
 

Планиране на маршрута на вашия кемпер

Можете или да докоснете приспособлението „накъде“ и да въведете пощенски код, адрес и т.н., или можете да планирате пътуване предварително със спирки или точки и сателитната навигация ще ги запази като предварително планирани маршрути.
 
 
Въпреки че не е използвана при тестването, тази сателитна навигация има карти на Европа.
 

Предупреждения по пътя

Когато пътувате, има звукови предупреждения за неща като стръмни хълмове и напомняния да следите скоростта си, ако шофирате твърде бързо за ограничението на скоростта на пътя.
 
А гласовият асистент означава, че можете да говорите със сателитната навигация, за да пренасочите пътуването си или да навигирате до друга дестинация.
 

Къмпинги и междинни спирки

Има разнообразие от предварително заредени къмпинги и междинни спирки, така че можете да намерите място за нощувка, близо до вашата дестинация или по пътя. Те могат да бъдат филтрирани по цена и удобства.
 
 
Заедно с оценките на пътниците от Tripadvisor, CamperVan се предлага и със съдържание Local Spots™ и Trendy Places™, което препоръчва популярни места за посещение по вашия маршрут и изброява най-високо оценените заведения за хранене и други атракции.
 
 
Garmin ни казва, че CamperVan е и първата сателитна навигация, предназначена за микробуси, която идва предварително инсталирана със Green Guide от Michelin, която включва снимки, описания и оценки за места, които си заслужават да бъдат разгледани по-отблизо.
 
„Тъй като популярността на пътните пътувания с по-малки микробуси продължава да расте, Garmin се зае да създаде сателитна навигация, която е лесна за управление и на която се разчита при всяко пътуване,” каза Thiemo Weinschenk, старши продуктов мениджър на Garmin Europe за потребителски автомобили. „CamperVan препоръчва атракции по пътя и дори показва на пътниците предварително заредени директории за къмпинги и междинни спирки – няма нужда да планирате пътуване или да гадаете маршрут. Просто изследвай.“
 

Изводът за Garmin Campervan

Кемперът беше наистина лесен за използване и звуковото предупреждение за повишена скорост беше чудесен начин да се уверите, че стоите от правилната страна на закона – и в безопасност!
 
Големият сензорен екран ви дава ясен изглед на картата, но се нуждае от внимателно позициониране на предното ви стъкло, за да имате добър ясен изглед на пътя.
 
 
Бутоните и иконите са хубави и големи, така че не се налага да въвеждате повторно пощенски кодове и т.н. Уверете се, че има точка за зареждане не много далеч, за да го поддържате зареден.
 
 
Смятаме, че опцията за добавяне на безжична камера за заден ход Garmin BC 40 или 30 е страхотна функция и ще ви даде отстъпка за вашатазастраховка на кемпер с Caravan Guard! Освен това няма да ви липсва информация за места за престой и посещение с всички ключови функции, които сателитната навигация на CamperVan може да предложи.
 
Тази сателитна навигация определено ще се хареса на пътниците от Обединеното кралство или Европа, които искат да планират приключенията си с едно докосване на екрана!
 
Моделът може да бъде закупен от нашия магазин от ТУК

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS