Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация Гармин на НИСКА ЦЕНА

11:05, 27 Февруари 2017 видяна 11818 пъти
3,15 / 5 (102 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Когато говорим за GPS навигации не можем да не споменем моделите na Garmin. Всички тези модели на лидерската марка на пазара, могат напълно да задоволят вашите потребности на сравнително по-ниска цена. Моделите се различават по големина на дисплея и характеристики. Поддържат много полезни екстри като 3D, Функция "Къде съм аз?", Режим "Lane Assist": визуализация на кръстовищата, Избор на тип път, който да се избягва, Потребителски точки: за полицейски камери, радари и др, Избор на иконки за колата и още много други. Гаранцията на тези продукти е 24 месеца.

Какво друго ни е необходимо за да можем да стигнем до целта си? Не е необходимо да се харчат стотици левове за скъпи модели. Тези модели на GARMIN са едно добро решение за GPS на ниска цена.

Само при нас можете да получите бонус към апарата с карта на България и инсталирани полицейски камери и постове и стотици допълнителни POI точки.

 

 


 

ВСИЧКИ МОДЕЛИ GPS НАВИГАЦИИ GARMIN МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ОТ ТУК


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS