Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Бъдещето вече е тук - LEOS GPS Tab7 – GPS Навигация и Таблет в 1

00:15, 26 Септември 2012 видяна 2067 пъти
3,12 / 5 (89 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Няма нищо по-хубаво от това да съчетаваме технологиите в полза на потребителите и да им предлагаме нещо изключително иновативно и полезно, което не само ще улесни, но и ще промени начина им на живот към по-добро. Бъдещето на модерните технологии вече почука на вратата ни, а най-голямата изненада в този случай е факта, че се случва благодарение на българска марка. Точно така, Марката Leos ни предоставя съвсем нов, революционен продукт на българския пазар – LEOS GPS Tab7, което е съчетание между GPS навигация и Таблет. Устройствата на Leos се сглобяват във високо-технологични заводи в Китай, а производството отговаря на всички необходими стандарти.


Leos разполага с официален сервиз, а всеки продукт притежава 2-годишна гаранция. GPS навигациите на тази марка се различават не само с големината на екрана си, но и с многобройните си функции, с които превъзхождат всички останали GPS навигации на пазара в момента. Благодарение на LEOS GPS Tab7 потребителите имат възможност да стигнат до най-близкото място за отдих – ресторант, бензиностанция, паркинг, туристически дестинации, паркове, кафенета и много други. Могат да приемат обаждания с Handsfree с помощта на вградения Bluetooth, докато шофират, могат да прехвърлят звукът от устройството на колонките на автомобила, благодарение на FM Трансмитер, както и да гледат любимите си филми. Leos GPS Tab7 предупреждава за камери по пътя или полицейски засади. Оперативната памет на устройството е 512 MB, има подарък от 8 GB карта-памет, която дава възможност на потребителите да си инсталират безплатни приложения от Google Play (Андроид маркет).
Операционната система е Android 4.0.3. LEOS GPS Tab7 е най-изгоднaта GPS навигация на българския пазар.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS