Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Какви грешки могат да се допуснат при избора на GPS навигация?

09:59, 26 Септември 2012 видяна 5408 пъти
3,28 / 5 (95 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Много клиенти ни задават този въпрос. Ето защо, решихме, че е необходимо да споделим с всички вас, какви са най-често срещаните грешки, които допускат клиентите при избора си на GPS Навигация.
Когато се избира такова устройство, всеки от нас трябва да се запита какви функционалности би искал то да притежава. Обикновено хората не правят достатъчно задълбочен проучване и избират първия продукт, който видят. Всички знаем, че това в повечето случаи е една от най-големите  грешки. По този начин, те много лесно могат да попаднат в клопката на некачествения продукт и скоро да останат разочаровани от избора си, а и от GPS навигациите като цяло. Нима не сме чували, противници на тези устройства, които постоянно изтъкват разни недостатъци, без дори да съзнават, че това най-вероятно се дължи на техният неправилен избор.
Ако се колебаете между два или повече продукта, задължително би било да се консултирате с професионалист. Това е другата често допускана грешка при избора на GPS навигация. Само един професионалист може да ви каже, коя двете или трите различни навигации ще бъде най-подходяща за вас, особено ако те самите имат сходни характеристики. Не забравяйте, че винаги имате шанс да допуснете грешка, но ако самите вие сте добре подготвени и сте направили солидно проучване и консултация, възможностите за това са минимални.
Тук можете да откриете много различни предложения и да получите достоверна информация за тях. Също така имате възможност да изпратите запитване, като можете да бъдете сигурни, че ще получите отговор в най-кратък срок.


 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS