Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Евтини GPS навигации за 79 лв.

10:54, 22 Юни 2014 видяна 12531 пъти
3,14 / 5 (95 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


На вашето внимание можем да ви представим едно ниско бюджетно решение за gps навигация на ниска цена, а именно моделът Fly StaR Q6. Апаратът впечатлява с компактния си размер на дисплея 4.3 инча, резолюция на екрана 480x272, 533mhz процесор, вградена памет 4GB и 128RAM. Този модел разполага с инсталиран навигационен софтуер с карти на България и Европа - последна актуализация. Менюто и гласовата навигация са на Български език. Предлагат се допълнителни екстри като: предупреждения за полицейски камери и постове, FM трансмитер, слушане на музика, видео, разглеждане на снимки, e-book, игри и други.  

Предлага се в 2 варианта, GPS за кола и GPS за камион

За тези характеристики ви предлагаме една от най-ниските цени на пазара.
За повече информация ТУК.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS