Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация – как да избера?

12:35, 16 Октомври 2013 видяна 2169 пъти
3,08 / 5 (13 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Съвременните GPS навигатори не само могат да ви заведат от точка А до точка Б, но също така ще ви покажат местните забележителности, полицейските постове, хотели, бензиностанции, хипермаркети и т.н. Списъкът с възможности е много дълъг.

Как да се ориентирате кое от многобройните предложения отговаря на вашите желания?

Цели


Първо и най-важно е да решите за какво, къде и как ще използвате GPS-ът. Ако устройството не отговаря на вашите нужди, много е възможно в бъдеще да ви се наложи да харчите допълнително средства за актуализации. В зависимост от вашите изисквания можете да изберете съотношението GPS цена, така че да отговаря както на бюджета, така и на целите ви.

Дисплей

Размерите и разделителната способност на дисплея на GPS навигатора също са от значение. Изберете си екран, който е достатъчно голям, за да виждате ясно всички детайли, но не и прекалено грамаден, защото големината му влияе на издържливостта на батерията.

Навигация

GPS навигацията е наборът от функции, които ще ви помогнат да стигнете до вашата дестинация с лекота. Независимо дали това е най-добрият начин за избягване на трафика, или най- икономичния маршрут. Повечето съвременни GPS навигатори предлагат гласова навигация, така че да не се налага да гледате в екрана постоянно. Някои дори работят въз основа на устни команди.

Лесна употреба

Вашият GPS навигатор трябва да е лесен за използване и да „владее” български език. Много важно е да проверите съвместимостта му със софтуерните програми, отговарящи на вашите изисквания. Което ни връща отново на първата точка от нашия списък – за къде и за какво ви е необходима GPS навигация. Софтуерът е неразделна част от функционалността на GPS навигаторите.

Сервиз и гаранции

От кого купувате вашия GPS също е от голямо значение – проверете дали производителят ще ви осигури качествено сервизно обслужване. Все пак важно е да знаете колко надежден е вашия GPS навигатор и колко време ще ви служи без проблеми.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS