Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Магазин за GPS НАВИГАЦИЯ в Пловдив

16:51, 16 Март 2018 видяна 14005 пъти
3,30 / 5 (20 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Заповядайте в нашия специализиран магазин за GPS НАВИГАЦИЯ за леки и товарни автомобили. Можете да намерите голям избор на марка и модели GPS НАВИГАЦИИ на ниски цени.

Онлайн магазин за навигационни системи за автомобили, автобуси, камиони и други. Мултимедии двоен и единичен дин, видеорегистратори, gps проследяване, таблети, смартфони и всякаква автоелектроника.

Iskamgps.com е специализиран онлайн магазин за електроника, зад който стоим ние – млад екип от професионалисти, които са насреща, за да Ви помогнат да направите най-добрия избор на навигация, видеорегистратор, таблет или друг продукт от широката гама, която предлагаме. Пазарът е пълен с предложения, но как да изберем най-доброто за нас сре всички тези обяви в Интеренет? Ние от iskamgps.com имаме индивидуален подход към всеки от Вас. С удоволствие ще изслушаме всеки от Вас, ще се запознаем с нуждите Ви ще предложим най-добото според тях.


 

Специализирали сме се особено в областта на GPS навигационните системи. В гамата от продукти, които ще видите в нашия сайт, сме събрали най-добрите и качествени навигации, които се предлагате, в световен мащаб. Сред предложенията ни имате възможност да разгледате богати вариации на устройства с различна функционалност, различен бранд, различна големина на екрана и множество специфични навигационни системи. От последните предлагаме най-доброто от навигация за камион , навигация за мотоциклет, за кемпер, за спорт, сонари за риболов и ръчни GPS за измерване на площи. Всички те са със възможност за въвеждане на параметри, цялата специфичност на предназначението им е заложена така, че устройствата да бъдат максимално полезни за целта си. От навигациите за лек и тежкотоварен автомобил предлагаме навигации с Window CE 6, Android, таблети с навигация, мултимедийни системи двоен дин с навигация. Навигационният софтуер, заложен в тях, е много интуитивен и лесен за употреба. По-голямата част от устройствата имат включени карти на цяла Европа, включително България, Турция и други страни от Балканите. Карите са най-новите възможни с последна актуализация. Някои от навигациите, които ще намерите тук, са с доживотни безплатни актуализации на картите. Това най-често са навигации с марките Garmin, Becker и TomTom.

Магазинът ни се намира на адрес: Пловдив бул. Пещерско шосе 149, Комплекс Оазис 1

 

Работното ни време е: Делнични дни от 9:30 - 18:30 и Събота от 09:30 до 14.30.


 

 

 

 

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS