Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Радар и лазерен детектор с инсталирана GPS база данни KIYO VTX950GPS

Радар и лазерен детектор с инсталирана GPS база данни KIYO VTX950GPS


3,19 / 5 (204 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 8377 пъти
Радар и лазерен детектор с предварително инсталирана GPS база данни KIYO VTX950GPS
Гаранция: 24 месеца 
Радар и лазерен детектор с инсталирана GPS база данни KIYO VTX950GPS

Цена:
269.00 лв.
Предишна цена: 299.00 лв.
Спестявате: 30 лв.
На изплащане:
лв.
x 12 месеца с TBI
Този продукт в момента не е в наличност. Моля изберете друг.

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти
Радар детектор KIYO VTX950GPS
 
Характеристики: 
 
Автомобилен радарен детектор за монтаж на предното стъкло с вградена GPS база данни.
 
KIYO VTX950GPS Радар и лазерен детектор с предварително инсталирана GPS база данни
Най-новият продукт на KIYO TECHNOLOGY е най-добрият радар и лазер детектор с GPS за монтаж на предно стъкло. Това висококачествено устройство KIYO е разработено за откриване на европейските радарни честоти и е с отлично съотношение цена / производителност.
KIYO VTX950GPS е разработен основно за европейския пазар, затова може да открие скорости от голямо разстояние, включително най-новите устройства. Тази висока чувствителност се дължи на предните и задните сензорни лещи и на отличната цифрова антена.
Предварително инсталираното устройство, което може да се актуализира, може да показва местоположението на стационарните капани за скорост, средните скоростни зони, зоните на секциите, светофари със скоростни спирачки и други опасни зони. Радарите, използвани в тези райони често не излъчват никакви сигнали, поради което те могат да бъдат открити само от GPS детектори.
 
Инсталирана GPS база данни за Европа
EURO-тип устройство (може да открива използваните в Европа ленти)
Режими на градски и магистрален
Функция за заглушаване
OLED екран с регулируема яркост
Незадължителни езици за менюта и реч: английски, унгарски
Личните настройки могат да бъдат запазени (устройството има вътрешна памет)
360 ° защита (откриване на радари навсякъде, както и предна и задна лазерна детекция)
 
Как да използвате устройството?
 
За да инсталирате устройството KIYO VTX950GPS, трябва само да прикрепим конзолата към предното стъкло с всмукателните чашки. Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите кабела в гнездото за запалка.
Устройството може да бъде включено след стартиране на двигателя. Звуковите ефекти и светлинните сигнали показват, че оборудването работи. Когато откриваме лазерно или радарно устройство, устройството визуализира на екрана визуално предупреждение и вграден човешки глас също ни предупреждава.
Преди първа употреба се препоръчва да следвате стъпките в ръководството и да настроите настройките на устройството. Незадължителни езици: английски, унгарски.
 
VTX950GPS
Устройството KIYO VTX950GPS беше настроено да открива европейски радарни сигнали. Той може да открие K-, Ka-, ленти (те могат да бъдат калибрирани по-точно). В допълнение, той е в състояние да открие X-лента, както добре. Освен това устройството разпознава лазерните сигнали, използвани в Европа, включително ProLaser III, LTI TruSpeed S и др.
 
За да се минимизират фалшивите аларми, VTX950GPS може да се използва в 3 различни режима:
 
- Режим на магистралата
- Градски режим
- Градски редуциран режим
 
Градският режим намалява откриването на K-обхвата, но позволяват откриването на X и Каналите (радарите използват тези честоти по-често), по този начин могат да се избегнат фалшивите аларми. В режим на магистрала чувствителността се увеличава, затова може да се използва всеки път, когато напускате града и карате по магистрали или магистрали.
С бутона MUTE можем да включим функцията за автоматично изключване. При заглушаване устройството ни предупреждава за 15 секунди, но без да дава глас. С главния бутон можем да регулираме и силата на звука на алармите.
Благодарение на OLED екрана на устройството - с висока честота на опресняване и регулируема яркост - можем да прочетем показаната информация при всякакви обстоятелства.
 
 
Спецификация:
 

Оптимизиран с непрекъснато обновяваща се база данни за Европа

Предупреждава за опасности по пътя, за скоросто измерващи пунктове, за задръствания и тн

X-диапазон: 10.475 - 10.575 GHz

K диапазон: 24.050 - 24.250 GHz

Ka диапазон: 33.4 GHz, 34.3 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz

Лазерно откриване (Fama III и др.)

 

 

Гаранция: 24 месеца 

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа:
 
* Радар детектор 
* Стойка за закрепяне на стъклото 
* Зарядно за 12V
* USB кабел
* Кратко ръководство 
* Гаранционна карта
 
Гаранция: 24 месеца 
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS