• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Bluetooth handsfree


В тази категория можете да откриете голям избор от Bluetooth устройства за hands free разговори на марката Parrot. Благодарение на тях ще избегнете глобите по време на шофиране и ще спестите пари и нерви. Нека направим пътуването ни удоволствие. Bluetooth хендсфри устройствата са изключително удобни. Те позволяват да ги свържете с мобилното си устройство посредством Bluetooth или кабел и да провеждате разговори със свободни ръце. Така имате възможност спокойно и безопасно да шофирате, записвате или вършите нещо друго. Предлагаме устройства от различен тип. Сред тях ще срещнете различен тип слушалки като дизайн, марка и функции. Различават се и като вариант за свързване - посредством кабел с жак или Bluetooth. Друг тип са car kit устройства за автомобил. Представлява приемник с говорител и микрофон, с който да провеждате разговори докато сте в автомобила. Предлагат се също на различни цени и от различни производители.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS