Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Bluetooth handsfree


В тази категория можете да откриете голям избор от Bluetooth устройства за hands free разговори на марката Parrot. Благодарение на тях ще избегнете глобите по време на шофиране и ще спестите пари и нерви. Нека направим пътуването ни удоволствие. Bluetooth хендсфри устройствата са изключително удобни. Те позволяват да ги свържете с мобилното си устройство посредством Bluetooth или кабел и да провеждате разговори със свободни ръце. Така имате възможност спокойно и безопасно да шофирате, записвате или вършите нещо друго. Предлагаме устройства от различен тип. Сред тях ще срещнете различен тип слушалки като дизайн, марка и функции. Различават се и като вариант за свързване - посредством кабел с жак или Bluetooth. Друг тип са car kit устройства за автомобил. Представлява приемник с говорител и микрофон, с който да провеждате разговори докато сте в автомобила. Предлагат се също на различни цени и от различни производители.


Избрано от нас:

Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички GARMIN Jabra

   
Категории:
Всички Handsfree система за кола Handsfree слушалки
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS