• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за КАМИОН


Навигации за камион. В тази категория можете да откриете голям избор на навигация за товарни автомобили. Всички модели, които предлагаме са с вградени подробни карти на цяла Европа включително Скандинавските страни и Турция - последна актуализация. Софтуерът е напълно функционален и професионален за тежкотоварен автомобил. Така имате възможност да въвеждате параметри на камиона: височина, дължина, ширина, общо тегло, тегло на мост, опасни товари и . Така навигацията ще съобрази заложените параметри с маршрута и със забраните, за да Ви изчисли правилно и да Ви предпази от неприятности и глоби. Поддържа възможност за избор на платени или неплатени пътища. Можете да търсите по адреси, координати. В софтуера са включени забележителности, паркинги, ресторанти, мотели и индустриални зони. Включени са и предупреждения за полицейски камери и постове, превишена скорост, бензиностанции и магазини. Менюто и говорът са на Български език. Всичко това е изключително необходимо и важно за шофьорите на тежкотоварни автомобили. Знаем това и именно поради тази причина сме събрали в тази категория най-добрите вариации за професионалните шофьори. Тези устройства не са просто навигации - те са решения. Това е Вашият доверен партньор, когато сте зад волана. Всеки професионален шофьор търси сигурност и нещо наистина добро, на което да знае, че може да разчита. Навигациите за камион, които предлагаме , са с най-актуални карти към момента на покупката, а тези, които са с възможност за безплатни актуализации, е необходимо да бъдат актуализиране след регистрация. Доверете се на качествена навигация за камион от нашия онлайн магазин.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS