Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

РАДАР ДЕТЕКТОРИ


РАДАР ДЕТЕКТОРИ НА НИСКИ ЦЕНИ➡️Голям избор на модели➡️Предлагаме на кредит☎️0889 444 002☎️ В тази категория, можете да откриете голям асортимент радари на водещи марки: Whistler, Kiyo, Stealth и други. Можем да ви предложим едни от най-ниските цени на пазара. Нека се предпазим от солените глоби за превишена скорост и отнемането на контролни точки. Ще откриете множество предложения, включващи различна функционалност и екстри. Най-новите радари засичат не само стационарни камери, но и лазерни полицейски пистолети за засичане на скорост.
Някои модели предоставят възможност за актуализация на базата данни с камери. Екстри, които устройствата включват, различни защити срещу фалшиви сигнали, различни честоти на засичане, наличие на GPS, обхват на засичане, база данни. Различните радари имат различни зони на покритие.


Избрано от нас:

Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички Kiyo Stelth

   
Категории:
Всички Радар детектори с GPS
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS