• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Видеорегистратори - DVR


Видеорегистратор на ниска цена. Представлява устройство, с което може да записвате всичко случващо се по пътя докато шофирате. Този запис може да бъде използван за доказване на някакво събитие и да бъде предоставен на контролните органи. Видеорегистраторът или DVR е устройство, което служи за запис на пътя. Този тип устройства все повече и повече се търсят и набират популярност сред масовия потребител и професионалните шофьори. Това е изключително полезно устройство тъй като може да послужи за запис и доказателство на дадени обстоятелства. С помощта на видеорегистратор можете да запишете видео, звук, а при някои устройства има и координати, които показват точно местоположение, време и място при които се е състояло дадено събитие. Поради големия интерес все повече производители произвеждат устройства от този тип и се стараят да разработват нови варианти с все почете функционалност и качество. Освен по марка, камерите се различават по ъгъл на заснемане, наличие на GPS, детектор за движение, брой камери, диоди и т.н. Сред предложенията си сме включили най-актуалните и търсени модели видеорегистратори на Prestigio, Mio, Smailo, AT, Transcend и други.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS