Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Видеорегистратори - DVR


Видеорегистратор на ниска цена. Представлява устройство, с което може да записвате всичко случващо се по пътя докато шофирате. Този запис може да бъде използван за доказване на някакво събитие и да бъде предоставен на контролните органи. Видеорегистраторът или DVR е устройство, което служи за запис на пътя. Този тип устройства все повече и повече се търсят и набират популярност сред масовия потребител и професионалните шофьори. Това е изключително полезно устройство тъй като може да послужи за запис и доказателство на дадени обстоятелства. С помощта на видеорегистратор можете да запишете видео, звук, а при някои устройства има и координати, които показват точно местоположение, време и място при които се е състояло дадено събитие. Поради големия интерес все повече производители произвеждат устройства от този тип и се стараят да разработват нови варианти с все почете функционалност и качество. Освен по марка, камерите се различават по ъгъл на заснемане, наличие на GPS, детектор за движение, брой камери, диоди и т.н. Сред предложенията си сме включили най-актуалните и търсени модели видеорегистратори.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS