Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Инвертори


Инвертор на напрежение на ниска цена! На вашето внимание можем да ви представим, различни модели инвертори. Това е устройство, което служи за преобразуване на напрежението от 12V, 24V на 220V. Биха били полезни за всички шофьори, които прекарват дълго време в автомобила, камиона, кемпер, каравана или друго превозно средство. Можете да включите телевизор, печка, лаптоп, мини хладилник или друг уред. Инверторите и преобразувателите намират широко приложение Те преобразуват постоянното напрежение 12-24 V в променливо – 220 V. Така инверторът Ви позволява да ползвате уреди, които се захранват с 220V във Вашия автомобил. С помощта на инвертор може да ползвате лаптоп, кафе машина, и други електрически уреди, които не могат да се захранят на по-малко от това напрежение. Инверторите, които ще срещнете в нашия сайт, се предлагат от различни марки и с различна мощност. Диапазонът варира от 500W - 3000W. Освен, че е доста функционално устройство, инверторът Ви гарантира и сигурност, поради редица защити, които се намират в уреда и които предпазват уредите, включени в него, от високо напрежение и повреда.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS