• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Инвертори


Инвертор на напрежение на ниска цена! На вашето внимание можем да ви представим, различни модели инвертори. Това е устройство, което служи за преобразуване на напрежението от 12V, 24V на 220V. Биха били полезни за всички шофьори, които прекарват дълго време в автомобила, камиона, кемпер, каравана или друго превозно средство. Можете да включите телевизор, печка, лаптоп, мини хладилник или друг уред. Инверторите и преобразувателите намират широко приложение Те преобразуват постоянното напрежение 12-24 V в променливо – 220 V. Така инверторът Ви позволява да ползвате уреди, които се захранват с 220V във Вашия автомобил. С помощта на инвертор може да ползвате лаптоп, кафе машина, и други електрически уреди, които не могат да се захранят на по-малко от това напрежение. Инверторите, които ще срещнете в нашия сайт, се предлагат от различни марки и с различна мощност. Диапазонът варира от 500W - 3000W. Освен, че е доста функционално устройство, инверторът Ви гарантира и сигурност, поради редица защити, които се намират в уреда и които предпазват уредите, включени в него, от високо напрежение и повреда.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS