Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Преходни панели за медии


В тази категория можете да откриете различни модели аксесоари за мултимедии, предни панели, кабели за свързване и много други. ДОСТАВКА ОКОЛО 10 ДНИ. Аксесоарите за мултимедии могат да бъдат адапторни рамки - панели, кабели, преходници, модули, външни микрофони. Тук ще откриете панели за широка гама автомобили и марки. Панелите служат да пригодят универсален единичен или двоен дин за таблото на определен автомобил . Те са изключително необходим аксесоар на ниска цена, понеже универсалните медии са с правоъгълна форма и за някои табла е необходима рамка, която да запълни пространството, което ще остане около медията след поставянето и на таблото на автомобила. Някои рамки се предлагат и в различен материал - пластмаса, махагон, и в различни цветове. Те са точно това, от което имате нужда, ако искате да монтирате универсална медия, но формата на таблото Ви е по-различна от тази на уреда. Освен рамки, предлагаме и панели против кражба, външни микрофони, преходници, удължаващи кабели зa усилвател, без които монтажът е почти невъзможен. Предлага ме и декодер за оптичен усилвател, модул за връзка с бордови компютър. Последното се предлага във вариант за операционна система Android и за операционна система WinCE. В тази категория ще откриете всичко необходимо за монтаж и допълнителни аксесоари за мултимедия.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички XTRONS

   
Категории:
Всички Други Универсални панели Pontiac Volvo Volkswagen Dacia Toyota Suzuki Subaru Skoda SEAT Rover Renault Porsche Peugeot Opel Nissan Mitsubishi MINI Mercedes-Benz Mazda Lexus Land Rover KIA Jaguar Isuzu Hyundai Hummer Honda Ford Fiat Chevrolet Citroen BMW Audi Alfa Romeo
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS