Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация Garmin


GARMIN НАВИГАЦИИ➡️Голям избор на модели➡️Ниски цени➡️Предлагаме на кредит☎️0889 444 002☎️

За онези, за които качеството има значение, и които искат да имат най-доброто, предлагаме богат асортимент от най-актуалните предложения специализирани навигации за камион, кола, кемпер, мотоциклет, спорт, измерване на площи. Сред навигациите за кола има най-богат избор, понеже те се използват най-масово. Предлагат се модели с карти на Цяла Европа, включително България и Турция. Разделят се според големината на дисплея и функциите, които притежават. Те биват 4.3, 5, 6 и 7 инчови навигации. Актуалните модели предлагат възможност за безплатен ъпдейт на картите доживотно. Навигациите GARMIN предлагат уникални и много интересни допълнителни функции. Новите модели, освен да Ви покажат пътя до желаната цел, предлагат възможност за връзка със Вашия смартфон, могат да Ви дадат трафик информация, да получите информация за забележителности и точни на интерес по маршрута. Освен това някои модели притежават функция за предупреждение за умора аларма при излизане от пътя. Навигации за кола Garmin са моделите от сериите NUVI, DRIVE. Навигациите за камион се предлагат в 5, 6 и 7 - инчови варианти. Серията на GARMIN за навигации за камион е DEZL. Устройствата притежават възможност за безплатен доживотен ъпдейт на картите посредством GARMIN EXPRESS и трафик информация посредством трафик приемник. Софтуерът е уникален, собственост на GARMIN, изключително удобен за работа и с възможност за въвеждане на параметри на камиона. Маршрута съобразява параметрите и забраните за тежкотоварни автомобили. Навигациите за мотоциклет притежават специален дизайн, който ги прави водо, прахо и удароустойчиви, дисплеят им е видим на слънчева светлина и реагира на допир с ръкавици. Освен това навигацията предлага възможност за планиране и споделяне на маршрут, както и връзка със смартфон. Навигации за мотоциклет на GARMIN се предлагат от серията ZUMO. GPS за спорт са устройства от типа часовници, гривни и съчетания с пулсомер. Освен това се предлагат и варианти за велосипедисти, GPS за голф, за плувци, бегачи и мултиспорт вариации. Сериите за тези уреди са Vivosmart, Fenix, Forerunner, Vivofit, Swim, Approach, Edge. Предлагаме и специализирани уреди за измерване на площи, сонари за риболов. Това са устройства, които се ползват при земеделието, лов и риболов. Предлагаме такива устройства от марките Etrex, Montana, Oregon, GPS Map, Fishfinder и др. GARMIN предлага модели навигации от най-ново поколение, с най-модерен дизайн, най-актуална функционалност и подробни карти. Навигациите са с уникален софтуер в различни варианти според предназначението на устройството. Навигациите на GARMIN предлагат всичко, което може да искате от своята GPS навигация.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички GARMIN

   
Категории:
Всички Калъфи за Garmin навигации Дисплей 4.3 инча Дисплей 5 инча Дисплей 6 инча Дисплей 7 инча Дисплей 8 инча Дисплей 10 инча
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS