• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация ТОМТОМ


Навигация TomTom Бързи и устойчиви, съвременни и функционални навигации. Всеки знае, че TomTom е сред лидерите на пазара в сферата на навигационните системи. Устройствата предлагат детайлни карти и безплатни актуализации посредством специализиран софтуер. Уникалният навигационен софтуер, най-съвременните функции, бързината и точността, правят навигациите на TomTom Вашия най-верен партньор зад волана.
TomTom NV е компания, която произвежда редица продукти, свързани с навигацията и картографията. Специализирана е по-специално в производството на GPS устройства, камери за движение, системи за управление и локация на местоположението. TomTom NV като компания е започнала дейността си през 1991 г. и седалището й е позиционирано в Амстердам. Разширявайки дейността си днес, служителите й наброяват над 4000 души, а продуктите на TomTom се предлагат успешно в над 40 държави. Особено внимание се обръща върху производството на устройства за навигация и софтуер за навигация за автомобили. Като цяло TomTom предлага следните продукти: устройства за навигация, вградени GPS системи за автомобили, GPS софтуер за телефони и таблети, камери за движение, както и часовници за спорт и отдих. Благодарение на продуктите за фитнес и спорт на TomTom можем да измерим мазнините в тялото си, мускулната маса и процентното им съотношение. С GPS часовника за бягане можем да съхраняваме над 500 песни и да им се наслаждаваме чрез безжична връзка. Сателитните навигации за кола на TomTom стават все по-умни и се превръщат в личен асистент, който управлява телефонните ни контакти. С помощта на вградения Wi-Fi изключително лесно и без необходимостта от компютър се актуализират картите в движение. TomTom проектират устройства за скутери, съблюдавайки натоварения трафик и нуждата от лесно и безпроблемно предвижване от точка до точка. Устройството се контролира от смартфон и представлява втори водоустойчив екран на вашия телефон. Чрез навигацията за камиони на TomTom можем да останем спокойни, защото тя отчита скоростта, габаритите, теглото и товара, така че да се предвижваме право напред без притеснение. От 2008 г. глобалният лозунг на TomTom е "интелигентен избор в личната навигация". В Съединените щати и Канада мотото на TomTom е "Върви уверено", а в Обединеното кралство - "Намери своя път по лесния начин". За повече навигации натиснете тук.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS