Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация ТОМТОМ


GPS НАВИГАЦИИ TOMTOM➡️Голям избор на модели➡️Ниски цени➡️Предлагаме на кредит☎️0889 444 002☎️

Всеки знае, че TomTom е сред лидерите на пазара в сферата на навигационните системи. Устройствата предлагат детайлни карти и безплатни актуализации посредством специализиран софтуер. Уникалният навигационен софтуер, най-съвременните функции, бързината и точността, правят навигациите на TomTom Вашия най-верен партньор зад волана.
TomTom NV е компания, която произвежда редица продукти, свързани с навигацията и картографията. Специализирана е по-специално в производството на GPS устройства, камери за движение, системи за управление и локация на местоположението. TomTom NV като компания е започнала дейността си през 1991 г. и седалището й е позиционирано в Амстердам. Разширявайки дейността си днес, служителите й наброяват над 4000 души, а продуктите на TomTom се предлагат успешно в над 40 държави. Особено внимание се обръща върху производството на устройства за навигация и софтуер за навигация за автомобили. Като цяло TomTom предлага следните продукти: устройства за навигация, вградени GPS системи за автомобили, GPS софтуер за телефони и таблети, камери за движение, както и часовници за спорт и отдих. Благодарение на продуктите за фитнес и спорт на TomTom можем да измерим мазнините в тялото си, мускулната маса и процентното им съотношение. С GPS часовника за бягане можем да съхраняваме над 500 песни и да им се наслаждаваме чрез безжична връзка. Сателитните навигации за кола на TomTom стават все по-умни и се превръщат в личен асистент, който управлява телефонните ни контакти. С помощта на вградения Wi-Fi изключително лесно и без необходимостта от компютър се актуализират картите в движение. TomTom проектират устройства за скутери, съблюдавайки натоварения трафик и нуждата от лесно и безпроблемно предвижване от точка до точка. Устройството се контролира от смартфон и представлява втори водоустойчив екран на вашия телефон. Чрез навигацията за камиони на TomTom можем да останем спокойни, защото тя отчита скоростта, габаритите, теглото и товара, така че да се предвижваме право напред без притеснение. От 2008 г. глобалният лозунг на TomTom е "интелигентен избор в личната навигация". В Съединените щати и Канада мотото на TomTom е "Върви уверено", а в Обединеното кралство - "Намери своя път по лесния начин". За повече навигации натиснете тук.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички TomTom

   
Категории:
Всички Дисплей 4.3 инча Дисплей 5 инча Дисплей 6 инча Дисплей 7 инча
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS