Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация за кола с IGO PRIMO


Навигация за кола – в тази категория ще откриете разнообразие от портативни навигатори предназначени за автомобили. Предлагаме устройства на водещи брандове – Garmin, TomTom, Becker, Leos и много други. Специализираните устройства за кола се различават от тези за камион, по метода за ичисляване на маршрута, съобразяват се с ограниченията за конкретното превозно средство и избират оптималния възможен маршрут. Това което е важно при избора на едно такова устройство е размера на дисплея, навигационния софтуер и възможностите за доживотна актуализация и трафик. За повече навигации натиснете тук. Навигациите за кола са най-разпространените навигации, предлагат се в най-широка гама от варианти и марки и с най-голяма функционалност. Предлагаме ги в 4.3, 5, 6, 7 - инчови варианти. Предлагат се от различни производители поради масовото им предлагане. Производителите създават нова разработки, усъвършенстват гамата и добавят нови и все по-интересни функции. Навигациите за кола се предлагат с различен софтуер в зависимост от марката, която са. Независимо от това обаче, софтуерът е изключително лесен за работа. Повечето модели включват карти на Европа, Турция, Русия. Предлагат се и варианти с карти на цял свят. В зависимост от модела се предлагат и навигации с възможност за доживотни безплатни актуализации на софтуера и картите. Някои модели предлагат и екстрата трафик информация. В софтуера са включени паркинги, точки на интерес, предупреждения за полицейски постове и др. По-модерните варианти дават възможност за връзка със смартфона Ви и възможност за комуникация без контакт с навигацията. Освен това на някои модели можете да планирате и споделяте маршрут.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS