• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация Prestigio


GPS навигациите Prestigio са много разпространени и известни с това, че са качествени и добри навигации. Те притежават чувствителен GPS приемник, лесен и професионален софтуер и подробни карти. Освен това, една от най-силните им страни е чувствителният им и много ярък дисплей с добра матрица, която прави картата по-четлива и по-ясна. При повечето навигации дисплеят не е особено чувствителен и се изисква по-концентрирано въвеждане с повече натиск. Тук това не се налага, тъй като дисплеят е чувствителен и доста бързо реагира на допир. Навигацията Prestigio се предлага във вариант навигация за камион и навигация за кола. Софтуерът за камион е професионален, включващ опция за въвеждане на параметри на тежкотоварния автомобил – тонаж, дължина, ширина, опасен товар и т.н. Така маршрутът, който се извежда при въведена крайна цел, е съобразен с тези параметри и със забраните и правилата за движение на камионите. Тoва е и разликата със софтуера за кола. Като цяло софтуерът включва карти на цяла Европа и Турция, индустриални зони, паркинги, камери и полицейски постове. Картите са подробни и актуални. За тази марка се предлагат два вида устройства: GPS навигация с операционна система Windows CE 6 и таблет с навигация. Чистите навигации се предлагат в 5 – инчов вариант с различен дизайн, стойка и зарядно за кола и камион в комплекта. Вариантът за таблет с навигация се предлага в разнообразни варианти за таблети 7, 8 и 10 инча с различни функции като и таблет с навигация. Чистите навигации се предлагат в 5 – инчов вариант с различен дизайн, стойка и зарядно за кола и камион в комплекта. Вариантът за таблет с навигация се предлага в разнообразни варианти за таблети 7, 8 и 10 инча с различни функции като 3G, 4G, цифрова телевизия и функция за видеорегистрация. Те също включват аксесоари зa монтаж в автомобила в комплекта си. Избора между двата основни варианта зависи изцяло от потребностите на клиента. Навигаторите от марката Prestigio са чудесен избор на достъпна цена.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS