Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация North Cross


GPS НАВИГАЦИИ NORTH CROSS➡️Голям избор на модели➡️Ниски цени➡️Предлагаме на кредит☎️0889 444 002☎️

В тази категория може да откриете GPS навигация North Cross за кола и камион. Моделите, които се предлагат са 5 и 7 инча и се характеризират с бърз процесор, 8GB вградена памет и 256MB RAM памет. В комплекта се включват подробни карти на България и Европа - последна актуализация. Професионална опция за камион с възможност за въвеждане параметри на превозното средство: дължина, ширина, височина, тонаж, брой оси, опасни товари и други. Други екстри като предупреждения за полицейски камери и постове, бензиностанции, паркинги, магазини и много други точки на интереси. Можете да търсите вашата крайна цел по адрес, координати или забележителности. Да избирате платени или неплатени пътища, да избирате лек, бърз или икономичен маршрут. Софтуерът дава възможност, когато се движите по път с няколко платна като магистрала и ви показва лентата, в която трябва да се престроите. Менюто и гласовата навигация са на Български език. Гаранцията на продуктите е 24 месеца.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS